Добранку, дякую за інформацію а то я із закритим вікном спавдоброе утро)
наконец в Киеве прохладно))) а то заебала эта духота
Добранку, дякую за інформацію а то я із закритим вікном спавдоброе утро)
наконец в Киеве прохладно))) а то заебала эта духота
дитя бетона и асфальта))))Добранку, дякую за інформацію а то я із закритим вікном спав![]()
Тут лес под боком хвойныйдитя бетона и асфальта))))
Так і район же Лісовийя не была на улице, но через антимоскитку в открытом окне веет прохладой
Це там де метро лісова?Так і район же Лісовий
минский массив, веник, нивки или лесной)))Тут лес под боком хвойный![]()
у мужа, я живу на оболониТак і район же Лісовий
Так, це правда)минский массив, веник, нивки или лесной
А приємний район вийшов. Ніби й багато від спального, а ніби й не тільки, не кажу вже про багатіїв біля Наталки. От тільки ці жлоські червоні котеджі на оболонській харять.чтоб район построить
Да, там, чи не там, там тарарамЦе там де метро лісова?
когда училась в школе, их только строили и ценник был на них 1лям. Одноклассницы родители купили, потом продали в 3 раза дороже))))Так, це правда)
А приємний район вийшов. Ніби й багато від спального, а ніби й не тільки, не кажу вже про багатіїв біля Наталки. От тільки ці жлоські червоні котеджі на оболонській харять.
прэвэээээд
прьiвiтпрэвэээээд
косишь под Фрогги? жабенятко постишь)
Добрий, тільки прокинувся)Добрий ранок, хлопці й дівчата! Як ви тут? Бачу, був переможець вночі
Привет, как всегда, ночные активисты выигрывают эти 20-ти и 15-ти минуткиДобрий ранок, хлопці й дівчата! Як ви тут? Бачу, був переможець вночі
Солевые вампиры)Привет, как всегда, ночные активисты выигрывают эти 20-ти и 15-ти минутки
Привіт. Ти, наче, переможець? Відпиши в особистіДобрий ранок...
ПриветДобрий ранок, хлопці й дівчата! Як ви тут? Бачу, був переможець вночі
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.