дякую, якщо це не рофл! Та одужуй швидше, бо, блін з цією духотою ще й з температурою сидіти це крінжа (почати перепиську
Повідомлення об'єднано автоматично:
це якась хитра тактика?и я сам напишу 5 сообщений
дякую, якщо це не рофл! Та одужуй швидше, бо, блін з цією духотою ще й з температурою сидіти це крінжа (почати перепиську
це якась хитра тактика?и я сам напишу 5 сообщений
нет,не рофл, ты ж норм спросил.дякую, якщо це не рофл! Та одужуй швидше, бо, блін з цією духотою ще й з температурою сидіти це крінжа (
це якась хитра тактика?![]()
ПерепискуА приватні повідомлення це "почати чат" чи "почати переписку"?)
ну или её, но он думаю понял.Переписку
Говорят укрпочта лучше, но с неё всегда долгоДякую, а що взагалі мудрі люди з цього форуму про отримання можуть розповісти? Я декілька років тому заїбавшися клади шукати та інколи не знаходити, використовував таксі на НП не парячися та втупу. Проблем не було. А от тут на форумі щось прочитав про прийоми мусорські на НП та обісравсі трошки. Мені здається що це дуже щось не часте, особливо коли вага невеличка... Чи краще завжди обирати Meest?
Я немного с матами, но по- другому никак: - Зубы бояться в рот не ебать..Дякую, а що взагалі мудрі люди з цього форуму про отримання можуть розповісти? Я декілька років тому заїбавшися клади шукати та інколи не знаходити, використовував таксі на НП не парячися та втупу. Проблем не було. А от тут на форумі щось прочитав про прийоми мусорські на НП та обісравсі трошки. Мені здається що це дуже щось не часте, особливо коли вага невеличка... Чи краще завжди обирати Meest?
по наводке все приёмы обычно. тогда похуй какая почта.Дякую, а що взагалі мудрі люди з цього форуму про отримання можуть розповісти? Я декілька років тому заїбавшися клади шукати та інколи не знаходити, використовував таксі на НП не парячися та втупу. Проблем не було. А от тут на форумі щось прочитав про прийоми мусорські на НП та обісравсі трошки. Мені здається що це дуже щось не часте, особливо коли вага невеличка... Чи краще завжди обирати Meest?
Я наркоман, только маме не говоритепо наводке все приёмы обычно. тогда похуй какая почта.
не бери в дырявых шопах и не будет проблем.
Ну и смотри, если объём мизер, а тебя не принимали, то в случае чего есть опция " я наркоман".
Становишься на учёт к наркологу и всё, админ.штраф и никакого криминала. Но эта опция один раз только проканать может.
моя мама знает, что я была системщицей скоростной, а теперь я её уговариваю дунуть, но она только канна фуд может себе позволить.Я наркоман, только маме не говорите
Ну мама молодець, скажу тобі такмоя мама знает, что я была системщицей скоростной, а теперь я её уговариваю дунуть, но она только канна фуд может себе позволить.
Любит посильнее и подольше эффектмоя мама знает, что я была системщицей скоростной, а теперь я её уговариваю дунуть, но она только канна фуд может себе позволить.
батя любит канна фуд, он не курит,а маман курит, но только сигиНу мама молодець, скажу тобі так
она траву никогда не курила, а вот печенье они с папой сьели один раз по незнанке, когда я пекла и им зашло.Любит посильнее и подольше эффект
Вот как же сильно люди отличаются)0батя любит канна фуд, он не курит,а маман курит, но только сиги
она траву никогда не курила, а вот печенье они с папой сьели один раз по незнанке, когда я пекла и им зашло.
Батя вообще овердозник.
Это тот человек, который может сьесть кубик шоколадки той самойи ему именно зашибись))))
чисто накурила в тихоря)батя любит канна фуд, он не курит,а маман курит, но только сиги
она траву никогда не курила, а вот печенье они с папой сьели один раз по незнанке, когда я пекла и им зашло.
Батя вообще овердозник.
Это тот человек, который может сьесть кубик шоколадки той самойи ему именно зашибись))))
Я б офигелчисто накурила в тихоря)
Шарить він в кайфібатя любит канна фуд, он не курит,а маман курит, но только сиги
Батя вообще овердозник.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.