shit_paradise
Гуру
жениться и обвешаться детьми, но не факт, что поможетЯк припинити єблувати, люди? Почать єбашить як в каменярах. Але й щоб не перегоріти.
жениться и обвешаться детьми, но не факт, что поможетЯк припинити єблувати, люди? Почать єбашить як в каменярах. Але й щоб не перегоріти.
Просто хуярь, а вообще лучше не ебашить а зарабатыватьЯк припинити єблувати, люди? Почать єбашить як в каменярах. Але й щоб не перегоріти.
Та да звучить буквально як те що вішаєш до тіла коли ідеш топитися, щоб швидкість процесу прискорити)жениться и обвешаться детьми, но не факт, что поможет
А ти зараз віддалено працюєш чи тре їздити до офісу чи заводу?Просто хуярь, а вообще лучше не ебашить а зарабатывать![]()
Большинство футбол смотрят, у других света нету.Жмышки вы кволые сегодня
Добраніч всім
А у меня света нет на акуме автомобильной ебашуБольшинство футбол смотрят, у других света нету.
У тебя ж гигабитный интернет, его не отключают?А у меня света нет на акуме автомобильной ебашу
[/QUOTE]Умови:
- Повідомлення, яке протримається більше 15 хвилин - перемагає. Далі конкурс не діє, поки я його не оновлю.
- На 6, 200 — 8, 200 смс буде прокрут на два рандом смс в темі.
- 10/15/20к смс — розіграш 20$ на рандом смс в темі.
Приз на вибір:
- 1г/шт - амф / меф / шиш / екстазі / лсд
- 3 г - гриби
- 0.25г - кокаїн
- 0.5г - мдма / кетамін / дмет
Прайс-лист:
⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬
Наш сайт автопродажу:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Шукаємо кур'єрів у всіх великих містах України! Висока зарплатня, гнучкий графік, топовий попит!
Контакти для замовлення відправлення
Telegram:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси![ вимагайте підтвердження на форумі, щоб не потрапити на фейка ]
Jabber OTR (основний): [email protected]
Jabber OTR (додатковий): [email protected]
Jabber OMEMO: [email protected]
Я бы даже дома поставил бы сервер который бы бэкапы с лабы делал бы... В шифрованом виде, как вам идея такая?Пойдёт.
Ты и тут уже?Я бы даже дома поставил бы сервер который бы бэкапы с лабы делал бы... В шифрованом виде, как вам идея такая?
Повідомлення об'єднано автоматично:
а хуль призы такие вяленькие, 1 г всего
Я за кет 0.5 сражался тут пару дней назадпризы такие вяленькие, 1 г всего
Хоть правду сказал,заполз ящур) понюхать шо тут как
дак кет это ваще же дурбала, чисто прикалоца глюков похапать, кайфа нету как таковогоЯ за кет 0.5 сражался тут пару дней назад
Кому как,...дак кет это ваще же дурбала, чисто прикалоца глюков похапать, кайфа нету как такового
Чего? Лабу можно скачать нахуй, и бекап будет, еще один, бекапов много не бываетИдея хорошая, но на гране фантастики))
я ставился и сразу на боковую откисать то в поезде ехал то на самолете летел иной раз понять не мог где вообще и жив ли я.веселенькая хренотень в общемКому как,...
Да какие там глюки, наркоз в этом есть свой кайф.дак кет это ваще же дурбала, чисто прикалоца глюков похапать, кайфа нету как такового
Кет какой был? S-Изомер был? Или анестезия для животных?я ставился и сразу на боковую откисать то в поезде ехал то на самолете летел иной раз понять не мог где вообще и жив ли я.веселенькая хренотень в общем
до офісу)Та да звучить буквально як те що вішаєш до тіла коли ідеш топитися, щоб швидкість процесу прискорити)
Повідомлення об'єднано автоматично:
А ти зараз віддалено працюєш чи тре їздити до офісу чи заводу?
ДобранічЖмышки вы кволые сегодня
Добраніч всім
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.