я видела, что некоторые пытаются не только думать, но еще и донести свои мысли до сотрипующегоА под ними сильно надумаешь?![]()
Дежурили)Да вы не спали, господа
Ты реально не спал? Или всё таки вздремнул?Дежурили)
Некогда.Или всё таки вздремнул?
Да да]] і вийти у вікно с 9Просто есть непродуктивные наркотики, под которыми думать противопоказано. Эйфоретики, в частности
Вот кокс, он же стимулятор-эйфоретик. Да и амф и мет. А меф и МДМА выходит - эйфоретики-стимуляторыДа да]] і вийти у вікно с 9
Так в основному кокс юзала?Білий , братику 7 ранку я лягла о 3не хочу зараза поглиблення у групи і підгрупи. Я раніше хотіла юзала) не хотіла юзала.. а зараз трошки накладно)
Моменті, десь кокс , амф , десь шш амфТак в основному кокс юзала?
Так все життя проспиш, ти шо??))7 ранку я лягла о 3
Так все життя проспиш, ти шо??))такому режимі тиждень. Окрім трави і аптеки не вживала нічого
Та норм. Я колись дмет вальнув. Три доби не спав майже. Воно то кайф присутній - але того не варто. То я все що лишилось викинув. Люблю короткі тріпиВ мо
Моменті, десь кокс , амф , десь шш амф
Повідомлення об'єднано автоматично:
Кокс і алко
Мудреці в такому режимі по півжиття живуть, а то й більше. І кажуть що це лінощі))Такому режимі тиждень
А ще так живуть в кого діти і в них зуби лізутьМудреці в такому режимі по півжиття живуть, а то й більше. І кажуть що це лінощі))
А ще так живуть в кого діти і в них зуби лізуть![]()
А якщо в приватному секторі, то бува в сусідів собака виє на повний місяць.Або хто собаку взяв цуценя
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.