Сіль - та яка альфа, пвп?Картоном ситий не будеш, правда?!) Нам українйям що треба?) Правильно, хліб та сіль)
Сіль - та яка альфа, пвп?Картоном ситий не будеш, правда?!) Нам українйям що треба?) Правильно, хліб та сіль)
Это реальный пиздец, до изнеможения))))))сука, часами без передышки до спазмов в желудке))
Да, эмоции шкалят до сих пор. Меня уже флешбеки начали догонять))Это реальный пиздец, до изнеможения))))))
Краще флешбекі, ніж копи після зняття кладу)Да, эмоции шкалят до сих пор. Меня уже флешбеки начали догонять))
Добраніч, діду)Всем тихой ночи и хорошего отдыха
Пошёл Гонзо спатки.) Режим!
П.С. Уже следующая рулетка не за горами, а мы ещё вторую не оформили. Еси шо звоните)
Навзаєм)Я тоже спать. Завтра вставать рано и зарабатывать бабки)
Всем приятных снов!
А ти шо котик? Щє не лягаєш спаткі?)Давайте тихой ночи)))
Ще ні)зараз 10 баксів заберу від Адмінчіка,і тоді можна спатки))))А ти шо котик? Щє не лягаєш спаткі?)
Ооо я теж чекаюЩе ні)зараз 10 баксів заберу від Адмінчіка,і тоді можна спатки))))
С півасікомЩе ні)зараз 10 баксів заберу від Адмінчіка,і тоді можна спатки))))
Дико хочется жрать и ржать одновременноРассосала? Самоллет дело говорит. Хотя бы часик подожди потом можешь перекусить но предупреждаю еда будет...) и вода ...) все максимально необычное
Возьми поешь пока хочется) не помешаетДико хочется жрать и ржать одновременно
Гут..бегу жрать и ржуВозьми поешь пока хочется) не помешает
Та покушай ты уже)))не мучь себя)))Дико хочется жрать и ржать одновременно
Ща мне готовят.Та покушай ты уже)))не мучь себя)))
Это норма))А я пока ржу так шо челюсти болят
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.