Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
ладно мдпв, но альфа..
где-там эйфор вообще? сначала хочется ебаться, потом кого-то отпиздить, а после подпеваешь оркестру в голове. И похуй на музыку вообще
ладно мдпв, но альфа..
где-там эйфор вообще? сначала хочется ебаться, потом кого-то отпиздить, а после подпеваешь оркестру в голове. И похуй на музыку вообще
Була ейфор. До пори до часу.
По канцові - даже після перерви в пару тижнів, береш вес альфи - перша затяжка, в наушниках, думаєш щас кайфанеш - через 1 мінуту знімаєш, і боїшся слухати музику, бо за тобою вже спостерігають, і мусара зі шкафів лізуть і потолків
бля, ну прикол в том, что на даче дрон висел, потому что он охранный, председателя СТ, ибо были случаи краж в домах у соседей, но ты ж попробуй обьясни, что это так.
100%
Я довольний піздєц, що зміг зупинитись.
Але вважав це не реальним....
Да, я юзаю зараз іноді меф.
Але це не порівняти взагалі.... Що було з альфою, це книжку по далбаєбізму можна писати.
100%
Я довольний піздєц, що зміг зупинитись.
Але вважав це не реальним....
Да, я юзаю зараз іноді меф.
Але це не порівняти взагалі.... Що було з альфою, це книжку по далбаєбізму можна писати.
У нас в місті був випадок коли ребзя кента вжарив під альфою. І останній поліцію викликав, типу той його схилив до інтиму і обіцяв гроші, але не заплатив
У нас в місті був випадок коли ребзя кента вжарив під альфою. І останній поліцію викликав, типу той його схилив до інтиму і обіцяв гроші, але не заплатив
да, многих тянет на массаж простаты под солью, как я поняла, хотя вот моему другу вообще было не до секса, у него дом падал, какая нахуй ебля, если надо срочно бежать на улицу
да, многих тянет на массаж простаты под солью, как я поняла, хотя вот моему другу вообще было не до секса, у него дом падал, какая нахуй ебля, если надо срочно бежать на улицу