Где?Я выиграл ураа
Альфа это не кайф, это заколдованный круг))Тоді від альфи - це як серпом по яйцях, шокером у вухо, і вилкою в пузо
Когда?Здесь!
Я вахуеКогда?
Незнаю де ти виграв, даже якщо просто сам себя победил - поздравляюЯ вахуе
Спасибо за поздравления! МыНезнаю де ти виграв, даже якщо просто сам себя победил - поздравляю
Якій план праздніка?Спасибо за поздравления! Мы
Будем праздновать
ну оно так и есть, если разобраться.Сукааа орнул))).,, Лопатой по голове "- охуенно сравнение!!! Развеселила!!!
Їсти збираюсь. Дружина готує щось)Хто чим займається зараз?
Спека пздц!! Мав би можливість, пригнув би у басейн.
А щас максимум з висотки пригну
ну альфа это психота, злая, чисто норадреналин побуститьТоді від альфи - це як серпом по яйцях, шокером у вухо, і вилкою в пузо
сходила в магаз, покормила уличных котов, водичку им чистую ещё налила в новые пасочки. Забрала с почты посылку (без наркоты). Перед этим поубирала в квартире. сижу вот, перекусываюХто чим займається зараз?
Спека пздц!! Мав би можливість, пригнув би у басейн.
А щас максимум з висотки пригну
А скільки діє альфа? Годину-півтори як і меф?Тоді від альфи - це як серпом по яйцях, шокером у вухо, і вилкою в пузо
полчаса сомнительного кайфа и 6 часов тревоги, паранойи, лютой ненависти к жизни и прочего негативаА скільки діє альфа? Годину-півтори як і меф?
Ну ничего себеполчаса сомнительного кайфа и 6 часов тревоги, паранойи, лютой ненависти к жизни и прочего негатива
Парадіз відповіла.А скільки діє альфа? Годину-півтори як і меф?
блин, я как-то у мужа спросила, чем ему нравится соль, он ответил, что она ему не нравится и добавил, что она никому не нравится, потому что она нравиться не может)))Ну ничего себе
Реально хрень
вот я бля пробовала и у меня один вопрос: как на этой поебени вообще можно висеть?Парадіз відповіла.
Ну це треба спробувати, тільки тоді зрозумієш.
Але ну його нахуй такі експерименти.
Та не буду пригать, це образно виразився, реально спека єбєйша, я не вивожу такий двіж.Їсти збираюсь. Дружина готує щось)
Братику, пригати не треба, ти нам тут ще потрібен)
За вуличних котиків респект, свідома людина тисходила в магаз, покормила уличных котов, водичку им чистую ещё налила в новые пасочки. Забрала с почты посылку (без наркоты). Перед этим поубирала в квартире. сижу вот, перекусываю
люблю животных, не люблю людейТа не буду пригать, це образно виразився, реально спека єбєйша, я не вивожу такий двіж.
За вуличних котиків респект, свідома людина ти
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.