Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Ну ти ж не юзав амф часто, а особливо як я наприклад 😁
Я походу взагалі фігню пробував. Друзі стелили доріжки 3 рази мені. Перший раз було наче більш-менш потужно. Але я їв, спав нормально, відходів не було. А у одного і другого були відхода і не їли вони і не спали. Може мені дозування малі були, може організм так сприйняв. То я такого особливо приємного не відчув. Настрій, фокус, ейфорія легка, бажання говорити/ходити

Я походу взагалі фігню пробував. Друзі стелили доріжки 3 рази мені. Перший раз було наче більш-менш потужно. Але я їв, спав нормально, відходів не було. А у одного і другого були відхода і не їли вони і не спали. Може мені дозування малі були, може організм так сприйняв. То я такого особливо приємного не відчув. Настрій, фокус, ейфорія легка, бажання говорити/ходити
Головне знаєш, попасти в золоту середину дозування - бо розгін триває 30хв мінімум, перебільшиш - не дуже добре, замало - теж зле..

Ну так, я пригощав колись двох пітонів, в 2017, достойним амфом, а вони бахнули при мені по жирній трасі - і сиділи з пред'явами хулі їх не пре😂

Головне знаєш, попасти в золоту середину дозування - бо розгін триває 30хв мінімум, перебільшиш - не дуже добре, замало - теж зле..

Ну так, я пригощав колись двох пітонів, в 2017, достойним амфом, а вони бахнули при мені по жирній трасі - і сиділи з пред'явами хулі їх не пре😂
Яке дозування? Вага тіла має значення? Обовʼязково нюхати? Чи можна перорально?

Яке дозування? Вага тіла має значення? Обовʼязково нюхати? Чи можна перорально?
Можна перорально. Довший ефект, але і довше розкриватись буде.
По дозуванню - в кого будеш брати, в продавана поцікавишся. Особливо Психомена, там точно краще не заовердозити.

Можна перорально. Довший ефект, але і довше розкриватись буде.
По дозуванню - в кого будеш брати, в продавана поцікавишся. Особливо Психомена, там точно краще не заовердозити.
Краще починати з малого дозування

Краще починати з малого дозування
Ну це вже як ти сам відчуваєш, головне не так як я..
Коротше, десь кінець осені минулої - замовив 3г амфа.
А я давно до цього не юзав амф. Роблю раз дорогу, два дорогу. Ходжу по хаті, 15хв ніхуя. Роблю ше одну жирну, і ше жирну перорально відразу.
Йду з дому - на вулиці через 20-30хвилин мене порвало нахуй на шматки😂😂😂😂😂

Тому головне з розумінням - що розгін не швидким буде, особливо перорально

Всем привет, ребята!
Вижу, на манеже всё те же)))

Ну це вже як ти сам відчуваєш, головне не так як я..
Коротше, десь кінець осені минулої - замовив 3г амфа.
А я давно до цього не юзав амф. Роблю раз дорогу, два дорогу. Ходжу по хаті, 15хв ніхуя. Роблю ше одну жирну, і ше жирну перорально відразу.
Йду з дому - на вулиці через 20-30хвилин мене порвало нахуй на шматки😂😂😂😂😂
Порвало в гарному сенсі цього слова?

Ну залежно ж іще від стафу, ти ж розумієш що зазвичай, отак прогулятись по вітринах шопів - багато з домішками, бадяга.
Типовий амф - велика доза мабуть від 200мг, для низького толлера.

Ну залежно ж іще від стафу, ти ж розумієш що зазвичай, отак прогулятись по вітринах шопів - багато з домішками, бадяга.
Типовий амф - велика доза мабуть від 200мг, для низького толлера.
Це ж інтраназально? Так?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу