SiriusWhite
Гуру
Привітпривет всем
что вы тут
Та ось залишилось сотЕн добити
Привітпривет всем
что вы тут
Всього то, навсьогоПривіт
помогу вам добить сообщения чи шо)Привіт
МожнаТа могли б і сьогодні, просто сумніваюсь що ми вдвох стягнемо)
Я б добив, хулі ні)
Так залишайся тут, ти ганяєш по темах туди-сюди, а тут виграєш вдруг, завтра ТаткоГном крутане)помогу вам добить сообщения чи шо)
Ти від спід клаб оплату ще не отримував?Так залишайся тут, ти ганяєш по темах туди-сюди, а тут виграєш вдруг, завтра ТаткоГном крутане)
А я ж писав тут, що прийшлось зняти банерТи від спід клаб оплату ще не отримував?
Не бачив?А я ж писав тут, що прийшлось зняти банер
Мені написав Шпинат. Щоб або забрати один, один залишити. Або підігнати на менші розміри.Не бачив?
Чому?
Але ми виходить рекламуємо магази з соляндроюМені написав Шпинат. Щоб або забрати один, один залишити. Або підігнати на менші розміри.
Ну я не став запарюватись..
Будемо горіти в окремому, сольовому котліАле ми виходить рекламуємо магази з соляндрою![]()
А в чому трабл?что то не везёт с баннером мне..
як справи?)Всього то, навсього![]()
та блин не указал магазин что с самого начала нужно было сдлелать 500 сообщенийА в чому трабл?
У тебе ж стоїть від Смокедчто то не везёт с баннером мне..
Ну так у них пише, що 500 смс треба набити..як справи?)
Повідомлення об'єднано автоматично:
та блин не указал магазин что с самого начала нужно было сдлелать 500 сообщений
теперьв перед последний
блин а я с самого начал не видел ппцУ тебе ж стоїть від Смокед
Ну так у них пише, що 500 смс треба набити..
Справи ОК, зараз готуватиму вечерю
Трохи поношу і знімуБудемо горіти в окремому, сольовому котлі![]()
Там внизу пишуть умови, про підписки ТГ, і про 500 sms. Будеш уважним тепер. Умови обов'язково треба читати.блин а я с самого начал не видел ппц
думал можно там 300 350 400
провтыкал
Там внизу пишуть умови, про підписки ТГ, і про 500 sms. Будеш уважним тепер. Умови обов'язково треба читати.
що робышь?Аххахаха, ГЕНІАЛЬНО![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.