andrik1488
Гуру
Так. Хоча на нульовий і 150 буде надто, якщо стафф хороший.Це ж інтраназально? Так?
Так. Хоча на нульовий і 150 буде надто, якщо стафф хороший.Це ж інтраназально? Так?
Вага тіла впливає на дозування?Так. Хоча на нульовий і 150 буде надто, якщо стафф хороший.
Ну, в певній мірі так, але не так як із мдма, прям взагалі. Скоріше ні, а ніж так.Вага тіла впливає на дозування?
Мене 64 кг)Ну, в певній мірі так, але не так як із мдма, прям взагалі. Скоріше ні, а ніж так.
Хіба якщо взяти дістрофіка 40кг, і мене 100кг мужичару - ну нас 100мг пертимуть по різному скоріш за все)
Ти мабуть низького росту)Мене 64 кг)
174Ти мабуть низького росту)
Але дозування в 70 мг інтраназально буде норм для мене?Ну я так і подумав)
А я 190
Шпала![]()
Ноггано, чи шоМаленький но грозный, грозный, но душевный
Повідомлення об'єднано автоматично:
Але дозування в 70 мг інтраназально буде норм для мене?
Шариш в обох темахНоггано, чи шо
70мг буде норм я гадаю.
Можеш соточку перорально спробувати, навіть 120. Якщо Псіха будеш брати наприклад.Шариш в обох темах![]()
Непогана ідеяЛадно похуй, вже з понеділка щось купуватиму. Минулі вихідні я поторчав, ці вихідні хочеться спокійно провести
Та як зазвичай, тяга довбе, по різному, але я прикинув палец к носу, якщо завтра щось нереальне хіба станеться у мене по дню, то я зірвусь трішечки. Але краще вже з понеділка, бо в суботу буде справ багато, і хз тоді як все скомпанувати адекватно.Непогана ідея
Головне все в міруТа як зазвичай, тяга довбе, по різному, але я прикинув палец к носу, якщо завтра щось нереальне хіба станеться у мене по дню, то я зірвусь трішечки. Але краще вже з понеділка, бо в суботу буде справ багато, і хз тоді як все скомпанувати адекватно.
Авжеж.. Та вже щось не до гонитви, марафонів і так далі..Головне все в міру
ДобреПіду помальоху готувати, хочу пюре, і сосисок піджарити![]()
Та могли б і сьогодні, просто сумніваюсь що ми вдвох стягнемо)Добре
Уже мабуть завтра добʼєм
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.