SiriusWhite
Гуру
Давайте добʼєм рулю сьогодніОоо, якось треба буде з ПК залетіти сюди, і бажано мабуть не тверезим, так буде веселіше) Я на лабу з компа заходив ще у 2019 напевно.
Давайте добʼєм рулю сьогодніОоо, якось треба буде з ПК залетіти сюди, і бажано мабуть не тверезим, так буде веселіше) Я на лабу з компа заходив ще у 2019 напевно.
Давайте, я тільки за. Сьогодні вдома, повний чілл!Давайте добʼєм рулю сьогодні
Та даqwecursed
Було б швидко якби не зник цей юзер)))
У мене якось по різному, хоча вдома я можу і проспати от як сьогодні вже з 10 до 12 покимаривТа да
Я коли вдома навпаки рідше тут сиджу, а зараз на праці то час є)
Я максимум до 8 сплюУ мене якось по різному, хоча вдома я можу і проспати от як сьогодні вже з 10 до 12 покимарив
Ну я проснувся по 6. Нікуди не треба двигатись, поспілкувався тут, і щось рубанувся о 10Я максимум до 8 сплю
Коли тріпувати?Ну я проснувся по 6. Нікуди не треба двигатись, поспілкувався тут, і щось рубанувся о 10
Ех, мабуть десь з понеділка. Сумніваюсь що щось вийде налагодити завтра наприклад..Коли тріпувати?
Я ніколи кладами не бравМожливо завтра щось складеться, і вийде навіть Емку взяти. Але то у мене в місті, і не впевнений у якості. Також там є меф, от з ним все дуже добре.
Довгий спір може бути.. Тут і про швидкодоступність речовини, твою безпеку і купу всього..Я ніколи кладами не брав
Завжди пошта
Так. Звичайно. Просто норм магазинів в Сумах нема.Довгий спір може бути.. Тут і про швидкодоступність речовини, твою безпеку і купу всього..
Оо, тут розумію, якщо навіть у нас гнусно все.. У вас ще гірше мабуть..Так. Звичайно. Просто норм магазинів в Сумах нема
Так нема достойного амфа зараз, бро... Хіба можеш тут місцевий спробувати, я навіть хз кого порадити..В чому прикол амфа? Так і не зрозумів. Може треба ще раз буде спробувати
Та кажуть що в КМА гарний та ПсихоменаОо, тут розумію, якщо навіть у нас гнусно все.. У вас ще гірше мабуть..
Так нема достойного амфа зараз, бро... Хіба можеш тут місцевий спробувати, я навіть хз кого порадити..
Якщо зальотні шопи, краще не ризикувати своїм здоров'ям.Взагалі часто пропонують амф на тест. Я відмовлявся
За КМА не чув про їх амф..Та кажуть що в КМА гарний та Психомена
Я на цьому тижні ДМТ покурю мабуть)За КМА не чув про їх амф..
Психомена - начитаний, наслуханий. Сам пробував замовляти, але не стандартний тип зв'язку з ним, довго відповідав, і так нічого не зрослось.
СтабільністьЯ на цьому тижні ДМТ покурю мабуть)
Раз в тиждень вживаю речовину якусь
Ааа, так слухай, ти ж по суті не рознюхувався амфетаміном... Тоді можеш у Психомена фумарат наприклад взяти, тоді тобі має зайти, разово!А так подобається щось нове пробувати, то оце й думаю може амф взяти. Бо тож думав МДМА, дружині не рекомендовано, а самому мені МДМА не той кайф. То може амф самому взяти коли. Бо все ж не розпробував.
А як це рознюхувався?Стабільність
Ааа, так слухай, ти ж по суті не рознюхувався амфетаміном... Тоді можеш у Психомена фумарат наприклад взяти, тоді тобі має зайти, разово!
Ну ти ж не юзав амф часто, а особливо як я наприкладА як це рознюхувався?
Типу на постійній основі?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.