Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Можливо завтра щось складеться, і вийде навіть Емку взяти. Але то у мене в місті, і не впевнений у якості. Також там є меф, от з ним все дуже добре.

Можливо завтра щось складеться, і вийде навіть Емку взяти. Але то у мене в місті, і не впевнений у якості. Також там є меф, от з ним все дуже добре.
Я ніколи кладами не брав

Завжди пошта

Довгий спір може бути.. Тут і про швидкодоступність речовини, твою безпеку і купу всього..
Так. Звичайно. Просто норм магазинів в Сумах нема.

Одні амфетаміни, солі, травушка-муравушка

А я по психоделікам в основному

В чому прикол амфа? Так і не зрозумів. Може треба ще раз буде спробувати

Так. Звичайно. Просто норм магазинів в Сумах нема
Оо, тут розумію, якщо навіть у нас гнусно все.. У вас ще гірше мабуть..

В чому прикол амфа? Так і не зрозумів. Може треба ще раз буде спробувати
Так нема достойного амфа зараз, бро... Хіба можеш тут місцевий спробувати, я навіть хз кого порадити..

Оо, тут розумію, якщо навіть у нас гнусно все.. У вас ще гірше мабуть..

Так нема достойного амфа зараз, бро... Хіба можеш тут місцевий спробувати, я навіть хз кого порадити..
Та кажуть що в КМА гарний та Психомена
Повідомлення об'єднано автоматично:

Взагалі часто пропонують амф на тест. Я відмовлявся

Взагалі часто пропонують амф на тест. Я відмовлявся
Якщо зальотні шопи, краще не ризикувати своїм здоров'ям.

Та кажуть що в КМА гарний та Психомена
За КМА не чув про їх амф..
Психомена - начитаний, наслуханий. Сам пробував замовляти, але не стандартний тип зв'язку з ним, довго відповідав, і так нічого не зрослось.

За КМА не чув про їх амф..
Психомена - начитаний, наслуханий. Сам пробував замовляти, але не стандартний тип зв'язку з ним, довго відповідав, і так нічого не зрослось.
Я на цьому тижні ДМТ покурю мабуть)
Раз в тиждень вживаю речовину якусь

А так подобається щось нове пробувати, то оце й думаю може амф взяти. Бо тож думав МДМА, дружині не рекомендовано, а самому мені МДМА не той кайф. То може амф самому взяти коли. Бо все ж не розпробував.

Я на цьому тижні ДМТ покурю мабуть)
Раз в тиждень вживаю речовину якусь
Стабільність 😁🙌

А так подобається щось нове пробувати, то оце й думаю може амф взяти. Бо тож думав МДМА, дружині не рекомендовано, а самому мені МДМА не той кайф. То може амф самому взяти коли. Бо все ж не розпробував.
Ааа, так слухай, ти ж по суті не рознюхувався амфетаміном... Тоді можеш у Психомена фумарат наприклад взяти, тоді тобі має зайти, разово!

Стабільність 😁🙌

Ааа, так слухай, ти ж по суті не рознюхувався амфетаміном... Тоді можеш у Психомена фумарат наприклад взяти, тоді тобі має зайти, разово!
А як це рознюхувався?
Типу на постійній основі?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу