Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Слідуючий раз бери, поділимось , мені теж 10 забагато було б.
А хто йому за банер так платить?
Може то мені банер одіти...
Ну враховуючи що у нього банер СмокедШоп, і у них як раз в темі набір на банер за 10г шишок - то мабуть вони дають.

Ну враховуючи що у нього банер СмокедШоп, і у них як раз в темі набір на банер за 10г шишок - то мабуть вони дають.
Що за смокед шоп?
Скинь будь-ласка ссилку, якщо не важко.

Прикінь тільки вспомнив, в мене кетамін приїхав і лежить свіжий кристалічний. Напевно зараз його і прийму, відпочину годинку.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Згадав а не вспомнив, бля суржик.

Що за смокед шоп?
Скинь будь-ласка ссилку, якщо не важко
++

Прикінь тільки вспомнив, в мене кетамін приїхав і лежить свіжий кристалічний. Напевно зараз його і прийму, відпочину годинку.
Цікаве рішення👌

Але я в разі чого - без відповідальності. Я не купував у них, і не співпрацював, тому на свій страх і ризик бро🫡
Можливо Улиточка буде і дасть інфу.
Звичайно, я все розумію.
В любому випадку немає ніякого.
Якщо буде згода, то спробую.

Я почитав тільки зараз умови. За 500смс за місяць десяточка - наче файні умови.
Згідний, мене влаштовують. Тільки щоб хтось поміг підказав як правильно встановити той банер, якщо підійду.

Згідний, мене влаштовують. Тільки щоб хтось поміг підказав як правильно встановити той банер, якщо підійду.
А ти що, не носив банери?????
😱😱😱

Поможемо, дадуть посилання на GIF банера, я підкажу, зробиш клікабельним банер з переходом на вєтку продавця.
Я от я вже другий тиждень ношу. Вперше.
Сподіваюсь не виникне проблем..

Ну ви потужні
Нафлудили добряче
Повідомлення об'єднано автоматично:

Та підкажем без проблем

Bond007 тобі давно пора банер носити, все таки активний учасник ресурсу

А ти що, не носив баgнери?????
😱😱😱

Поможемо, дадуть посилання на GIF банера, я підкажу, зробиш клікабельним банер з переходом на вєтку продавця.
Я от я вже другий тиждень ношу. Вперше.
Сподіваюсь не виникне проблем..
Носив для рулетки Пабло Шоп. Тоді мені shit_paradise допомогла, розписала все в картинках, що куда нажимати і все вийшло.

Bond007 тобі давно пора банер носити, все таки активний учасник ресурсу
Якось не задавався такої цілі. Мені пропонували , але не те що я хотів би. Тим більше магазини де є соль - не хочу рекламувати.
Я чесно здивувався почувши тейк про допомогу з банером😱
Я вже старий і не дуже розбираюся з програмами. То що для молодих як добрий день, мені іноді тяжко зрозуміти зразу. Но я стараюсь .

Якось не задавався такої цілі. Мені пропонували , але не те що я хотів би. Тим більше магазини де є соль - не хочу рекламувати.
До речі так, я от також навіть не думав, потім мені звернули увагу. Ну і ще знайди магазин з відповідною репутацією.. Умовами і так далі..
Я вже старий і не дуже розбираюся з програмами. То що для молодих як добрий день, мені іноді тяжко зрозуміти зразу. Но я стараюсь .
Ну нічого, в разі чого помічники знайдуться)

Як дадуть підтвердження відпиши

З компа/ноута зручніше ставити

Як дадуть підтвердження відпиши

З компа/ноута зручніше ставити
Ооо, якось треба буде з ПК залетіти сюди, і бажано мабуть не тверезим, так буде веселіше) Я на лабу з компа заходив ще у 2019 напевно. 😂

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу