andrik1488
Гуру
Потім якось скину, для загального розуміння якщо буде час, почитаєш, виявляється і таке буває..
Сімпотна?Ну да, клізмою вводить.. Там ще якісь способи описує... Фу, та ну нахуй..
Там коменти ахуєвших людей, а вона на легке каже "ну от я так кайфую і живу"...
ПочитаюПотім якось скину, для загального розуміння якщо буде час, почитаєш, виявляється і таке буває..
ИнтересноНу да, клізмою вводить.. Там ще якісь способи описує... Фу, та ну нахуй..
Там коменти ахуєвших людей, а вона на легке каже "ну от я так кайфую і живу"...
Скинь, почитаем.Потім якось скину, для загального розуміння якщо буде час, почитаєш, виявляється і таке буває..
ХезеееСімпотна?
(Жартую)
Хаю хайВсем добрый день!
Хай бро!Хезеее
Хаю хай
Бывало выйдешь из трамвая сквозь люд столичный и бомонд,Хай бро!
Круто! Мне понравилось!!!Бывало выйдешь из трамвая сквозь люд столичный и бомонд,
брезгливо в слякоть наступая, как Джеймс крутой, мать вашу - Бонд!
Багато дописів, нотаток, віршів втратив із потопленням телефону..Круто! Мне понравилось!!!
Давиш на больне... Я вже кілька годин стримуюсь щоб не нити ахахха)Как хорошо быть трезвым, но так скучно!
Да не, просто есть много разного чтобы вьебать и кайфануть, но сдерживаю себя. Но ещё думаю может хоть курнуть.Давиш на больне... Я вже кілька годин стримуюсь щоб не нити ахахха)
А що маєш?)Да не, просто есть много разного чтобы вьебать и кайфануть, но сдерживаю себя. Но ещё думаю может хоть курнуть.
Амф разный, пол екстези осталось панишера, тусиай, и чуть -чуть мефа. А есть ещё мет - рацемат но совсем чуток- я его не пробовал угостили. И два вида травы.А що маєш?)
Вже хоть тягу поганяти можна
Але тобі є що заюзати і заспокоїтись хоч, а я так і залишусь, і буду подавляти потім певними діями/маніпуляціями.
А бля ещё аптечные есть , Трамадол и лирика.Амф разный, пол екстези осталось панишера, тусиай, и чуть -чуть мефа. А есть ещё мет - рацемат но совсем чуток- я его не пробовал угостили. И два вида травы.
Вот травы какой- то другой - лёгкой и весёлой я бы покурил.
А ну ещё алкоголя куча разного.
Воу, так у тебе справді найс набір, є з чого обрати! Ще й все з набору - таке, що і я заюзав би.Амф разный, пол екстези осталось панишера, тусиай, и чуть -чуть мефа. А есть ещё мет - рацемат но совсем чуток- я его не пробовал угостили. И два вида травы.
Вот травы какой- то другой - лёгкой и весёлой я бы покурил.
А ну ещё алкоголя куча разного.
Знаєш що я зараз думаю...Вот травы какой- то другой - лёгкой и весёлой я бы покурил.
Тиск в мене піднімається від деяких ПАР, тому й лежить. Думаю через деякий час організм стане сильнішим і я тоді вже кайфану.Воу, так у тебе справді найс набір, є з чого обрати! Ще й все з набору - таке, що і я заюзав би.
Всьо, я ганяю тягу по твому "налічію" стафа
Головне не з великих доз стартувати, ну я думаю ти і сам прекрасно знаєшТиск в мене піднімається від деяких ПАР, тому й лежить. Думаю через деякий час організм стане сильнішим і я тоді вже кайфану.
Да це ще й мій любимий сорт. Жаль мене не було в той вечір. Я б йому на щось поміняв.Знаєш що я зараз думаю...
Що я дарма відмовився від пропозиції бро Улиточка , котрий пропонував 10г АК47... Можна було б легенько підзбивати тягу, у мене толлер 0 до трави, давненько не курив..
Ну от, і мені дуже гарно заходив КАЛАШ завжди. Я би пізніше віддячив..Да це ще й мій любимий сорт. Жаль мене не було в той вечір. Я б йому на щось поміняв.
Слідуючий раз бери, поділимось , мені теж 10 забагато було б.Ну от, і мені дуже гарно заходив КАЛАШ завжди. Я би пізніше віддячив..
Я так ломався... Казав нехай хтось візьме покурить нормально, бо то мені забагато...
Ну нічого, вже що є, те є)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.