Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Кто-то футболы смотрел? Как наши в лиге наций уже второй матч проебали!
Я б гнав як мінімум Платова йобаного із команди Реброва. Бо Реброва хуй знімуть, як мінімум до відбору на ЧС.
Я вважаю потрібен іноземний спеціаліст.

Я б гнав як мінімум Платова йобаного із команди Реброва. Бо Реброва хуй знімуть, як мінімум до відбору на ЧС.
Я вважаю потрібен іноземний спеціаліст.
Ребров и 10негретят до сих пор позорят Динамо?

А ну прокинулись всі, і кожен на своє місце наближати перемогу))
Гарної днини! 😎

С добрым утром! Всем удачного дня!

Всім доброго ранку!

Я тут історію про Nbom прочитав

Ох і ребзі

Один солиться, інший від Nbom в реанімацію потрапив
Ну цей з Нбомом уже тиждень навалює свою історію. Він "поєхавший" на психоті. Ще невідомо що гірше, солитись чи овердозити психоделики..

Ну цей з Нбомом уже тиждень навалює свою історію. Він "поєхавший" на психоті. Ще невідомо що гірше, солитись чи овердозити психоделики..
🤣
Я не думав що можна торчати на психоделіках

🤣
Я не думав що можна торчати на психоделіках
Ще й як можна.. Так само зглузду зїжають, іноді не повертаючись до реальності..

Це ми ж недавно про томатний сік балакали? Ось цей рекомендую, з яєшнею, або засмаженими бутиками із салямі - мега смачно😍
IMG_20240912_105042.jpg

Ще й як можна.. Так само зглузду зїжають, іноді не повертаючись до реальності..

Це ми ж недавно про томатний сік балакали? Ось цей рекомендую, з яєшнею, або засмаженими бутиками із салямі - мега смачно😍
Переглянути вкладення 45137
Краще меф раз у місяць ніж психоделіки постійно)

Сік гуд)

Та згоден...
Я не так давно читав на іншому ресурсі, тріп репорт. Там дівчинка розказує як вона юзає мефедрон для сексу....
Краще б я цього ніколи не читав і не знав... І не уявляв блять.. Там такий ЖАХ описується.. Як вона клізмою мєф вводить... Обоже...

Та згоден...
Я не так давно читав на іншому ресурсі, тріп репорт. Там дівчинка розказує як вона юзає мефедрон для сексу....
Краще б я цього ніколи не читав і не знав... І не уявляв блять.. Там такий ЖАХ описується.. Як вона клізмою мєф вводить... Обоже...
Так також через попу юзає?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу