andrik1488
Гуру
Я б гнав як мінімум Платова йобаного із команди Реброва. Бо Реброва хуй знімуть, як мінімум до відбору на ЧС.Кто-то футболы смотрел? Как наши в лиге наций уже второй матч проебали!
Я вважаю потрібен іноземний спеціаліст.
Я б гнав як мінімум Платова йобаного із команди Реброва. Бо Реброва хуй знімуть, як мінімум до відбору на ЧС.Кто-то футболы смотрел? Как наши в лиге наций уже второй матч проебали!
Ребров и 10негретят до сих пор позорят Динамо?Я б гнав як мінімум Платова йобаного із команди Реброва. Бо Реброва хуй знімуть, як мінімум до відбору на ЧС.
Я вважаю потрібен іноземний спеціаліст.
Збірну! Пані, ви ж Євро дивились)))Ребров и 10негретят до сих пор позорят Динамо?
У мафии тоже режим)Ось і потемніло місто. Шо там, мафія, проснулась?)
Безсумнівно, зараз непрості часи, тому і мафія режимитьУ мафии тоже режим)
Всем доброе утро
І тобі вдалогоС добрым утром! Всем удачного дня!
І тобі друже, бадьорогоВсім доброго ранку!
Я тут історію про Nbom прочитавІ тобі друже, бадьорого![]()
Ну цей з Нбомом уже тиждень навалює свою історію. Він "поєхавший" на психоті. Ще невідомо що гірше, солитись чи овердозити психоделики..Я тут історію про Nbom прочитав
Ох і ребзі
Один солиться, інший від Nbom в реанімацію потрапив
Ну цей з Нбомом уже тиждень навалює свою історію. Він "поєхавший" на психоті. Ще невідомо що гірше, солитись чи овердозити психоделики..
Краще меф раз у місяць ніж психоделіки постійно)Ще й як можна.. Так само зглузду зїжають, іноді не повертаючись до реальності..
Це ми ж недавно про томатний сік балакали? Ось цей рекомендую, з яєшнею, або засмаженими бутиками із салямі - мега смачно
Переглянути вкладення 45137
Найкраще - соль в/в, або в анус втерти, тут і такі бувалиКраще меф раз у місяць ніж психоделіки постійно)
Не смішноНайкраще - соль в/в, або в анус втерти, тут і такі бували
![]()
Та згоден...Не смішно![]()
Так також через попу юзає?Та згоден...
Я не так давно читав на іншому ресурсі, тріп репорт. Там дівчинка розказує як вона юзає мефедрон для сексу....
Краще б я цього ніколи не читав і не знав... І не уявляв блять.. Там такий ЖАХ описується.. Як вона клізмою мєф вводить... Обоже...
Ну да, клізмою вводить.. Там ще якісь способи описує... Фу, та ну нахуй..Так також через попу юзає?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.