andrik1488
Гуру
Ух єба. 1к.... Це шо там за монстра продають??Якраз таки в Львові зараз є толковий. З рук продають типу тільки для своїх. Вчора бачив сам той д-мет.
Правда рахую що дуже дорого, за 0.25 1К.
Ух єба. 1к.... Це шо там за монстра продають??Якраз таки в Львові зараз є толковий. З рук продають типу тільки для своїх. Вчора бачив сам той д-мет.
Правда рахую що дуже дорого, за 0.25 1К.
ты их угощал?)Та ну ти шо... Тараканів навіть жаль
Чесно? Все змив в раковину.ты их угощал?)
Простой мет на псевде просто хорошо и правильно сделан.Ух єба. 1к.... Це шо там за монстра продають??
Цікаво цікаво.. А звідки інфа? По знайомству?Простой мет на псевде просто хорошо и правильно сделан.
Так, хлопці при мені ще й його курили.Цікаво цікаво.. А звідки інфа? По знайомству?
Блін, дорого ж реально...цікаво,але якби ж дешевше було - хотілось би скуштуватиТак, хлопці при мені ще й його курили.
Конечно дорого, ну как по мне. А те кто имеют деньги и хотят кайфануть то для них это хуйня, для них самое главное его достать.Блін, дорого ж реально...цікаво,але якби ж дешевше було - хотілось би скуштувати
Ну це так, з цим не поспориш..Конечно дорого, ну как по мне. А те кто имеют деньги и хотят кайфануть то для них это хуйня, для них самое главное его достать.
Да в Львові раніше завжди був , ще як я раніше приїжджав по справах, вже більше п'яти років точно. Був хлопець раніше, який завжди знав де рішити ( цілодобово).Ну це так, з цим не поспориш..
Зараз у Львові толком і шопів то нема, до прикладу.. Є пару ноунеймів, один старічок, і купа скамерівДа в Львові раніше завжди був , ще як я раніше приїжджав по справах, вже більше п'яти років точно. Був хлопець раніше, який завжди знав де рішити ( цілодобово).
В Рівному так само. Нормальних з нормальним асортиментом немає.Зараз у Львові толком і шопів то нема, до прикладу.. Є пару ноунеймів, один старічок, і купа скамерів
унитаз кормить надо было. Хотя мой товарищ перорально с женой его сьюзалЧесно? Все змив в раковину.
Повідомлення об'єднано автоматично:
А воно сука даже не змивалось!!!!!
Ладно, ще один зайшов не так давно, тут відомий.. Ну але тупо вибору фактично немає..В Рівному так само. Нормальних з нормальним асортиментом немає.
Та воно навіть пакет покидати не хотілоунитаз кормить надо было. Хотя мой товарищ перорально с женой его сьюзал
шо, пёрло их, но они вндро его сожрали для этого. Но я считаю, что такое юзать нельзяЛадно, ще один зайшов не так давно, тут відомий.. Ну але тупо вибору фактично немає..
Захід нещасний на шопи)) то не Київ бля))
Та воно навіть пакет покидати не хотіло
Перорально? І шо сказали по концове?
ага, ракеты по нам пускать начинает, мафия эта ебанаяОсь і потемніло місто. Шо там, мафія, проснулась?)
10000%шо, пёрло их, но они вндро его сожрали для этого. Но я считаю, что такое юзать нельзя
да, правильно ибо здоровье не казённое10000%
Та ну в баню. Благо я не додумався експерементувати перорально, анально бля, бог зна як, шоб потім ше очищати організм від цього шлаку)))
Ітак шалить іноді, по різному.. Краще берегти, хоча б мінімальнода, правильно ибо здоровье не казённое
Бро, благо я заснув під кінець 1 тайму вчора. Так само і з албанцями.Кто-то футболы смотрел? Как наши в лиге наций уже второй матч проебали!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.