andrik1488
Гуру
Або нюхаєш потужного Д-мету, міліграм 150.Або випити бомбочку мефу 0.5г, і через 3хв напалити солі через лампочку, міліграм 150![]()
А потім, а потім хуй шо ти уже зробиш тому шо перегориш нахуй

Або нюхаєш потужного Д-мету, міліграм 150.Або випити бомбочку мефу 0.5г, і через 3хв напалити солі через лампочку, міліграм 150![]()
ШаришЗамість машини, купив хату! РЕСПЕКТ!!!
![]()
І буде гірше ніж в товариша запайкаАбо випити бомбочку мефу 0.5г, і через 3хв напалити солі через лампочку, міліграм 150![]()
Будьмо - гей!!!)І буде гірше ніж в товариша запайка![]()
нюхаешь, а потом сверху куришь))))Або нюхаєш потужного Д-мету, міліграм 150.
А потім, а потім хуй шо ти уже зробиш тому шо перегориш нахуй![]()
Та то вже всеАбо нюхаєш потужного Д-мету, міліграм 150.
А потім, а потім хуй шо ти уже зробиш тому шо перегориш нахуй![]()
не будет, переделаешь всё за ночь, что планировал за неделю))) если не запаяешьсяІ буде гірше ніж в товариша запайка![]()
Будьмо, будьмо, будьмо!Будьмо - гей!!!)
Ну це ж норм іще.)нюхаешь, а потом сверху куришь))))
я так делала не раз
кто сказал гей?))Будьмо, будьмо, будьмо!
Гей, гей, гей!
Мы тут тосты толкаем)кто сказал гей?))
Ай донт ноу))))кто сказал гей?))
было круто и очень продуктивно)Ну це ж норм іще.)
за хороший кайф, как раз надо наконец дунуть шишку негра и написать репортМы тут тосты толкаем)
Я давноооооо так не робив.было круто и очень продуктивно)
да, а те, кто хвалят новодел, нормпльного в жизни не пробовалиЯ давноооооо так не робив.
Але і не нюхав хорошого бистрого давно, ну нєма таких, або я не зустрічаю...
Бля я як згадаю той пєдрулін штукатуристий, котрий Пантера прислав. Це просто ахуй.да, а те, кто хвалят новодел, нормпльного в жизни не пробовали
Бля, я должна была глянуть на него и Пантере рассказать, как его улучшить. А там пиздец! нельзя улучшить то, что изначально из хуйни и хуёво сделано. Этим только тараканов травить или трубы чиститьБля я як згадаю той пєдрулін штукатуристий, котрий Пантера прислав. Це просто ахуй.
Та ну ти шо... Тараканів навіть жальБля, я должна была глянуть на него и Пантере рассказать, как его улучшить. А там пиздец! нельзя улучшить то, что изначально из хуйни и хуёво сделано. Этим только тараканов травить или трубы чистить
Якраз таки в Львові зараз є толковий. З рук продають типу тільки для своїх. Вчора бачив сам той д-мет.Я давноооооо так не робив.
Але і не нюхав хорошого бистрого давно, ну нєма таких, або я не зустрічаю...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.