Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Да ні, це ще мало. Купую в основному салати , грибочки, огірки помідори. 05 і 1л. На 270 днів - це я ще зменшив.
А так зимою приблизно 1 банка в день.
Ага, ну якщо грибочки та інше - тоді зрозуміло. Я просто не любитель грибів, взагалі, наприклад. Накручую огірки, помідори, аджику. Ось вже був трохи кабачкової ікри накрутив.

Ага, ну якщо грибочки та інше - тоді зрозуміло. Я просто не любитель грибів, взагалі, наприклад. Накручую огірки, помідори, аджику. Ось вже був трохи кабачкової ікри накрутив.
Аджика - да точно, .
Вот добре що наповнив, може аджики банок 10 зроблю.

Аджика - да точно, .
Вот добре що наповнив, може аджики банок 10 зроблю.
Аджика у мене улетучивається екстра-швидко, ну дуже люблю. Зараз був зробив банок 15. Вже мінус 2.
Ще робитиму два десятка точно.
Хулі, 20-25хв я через машинку все перемелюю, далі уже хуйня остається.

Аджика у мене улетучивається екстра-швидко, ну дуже люблю. Зараз був зробив банок 15. Вже мінус 2.
Ще робитиму два десятка точно.
Хулі, 20-25хв я через машинку все перемелюю, далі уже хуйня остається.
В мене взагалі не було бажання щось закривати в цьому році, а це щось на мене найшло. Натхнення появилося.

В мене взагалі не було бажання щось закривати в цьому році, а це щось на мене найшло. Натхнення появилося.
Ну нормальне натхнення. Зараз осінь почалась, далі зима - незнаю як у кого, я зразу гнусним стаю, заставляти себе приходиться щось до кінця зробити..

Ну нормальне натхнення. Зараз осінь почалась, далі зима - незнаю як у кого, я зразу гнусним стаю, заставляти себе приходиться щось до кінця зробити..
Поки дощів проливних немає,то може ще поїду на ринок , а як дощі підуть, то я їбав там лазить мокнуть.

Поки дощів проливних немає,то може ще поїду на ринок , а як дощі підуть, то я їбав там лазить мокнуть.
Лазити, мокнути, бабки під ногами плетуться, цигани шось вічно хочуть 😂😂

Щось я вже й їсти захотів, піду якихось канапків нароблю.

Тут не согласен. Как показывает практика катиноны в нормальных дозировках меньше грузят сердце 💓.
Но только стоит дать большую дозу, то грузит как и фенилэтиламины. :unsure:
у меня наоборот, катиноны организм не воспринимает, в отличии от феников

Дивно. Від катинонів повинна була б бути ЗВЕРХ ЧИСТА БЛАГОРОДНА ЕЙФОРІЯ ТА КАЙФ

(сарказм)
Ну это скорее всего +
100000%

Дивно. Від катинонів повинна була б бути ЗВЕРХ ЧИСТА БЛАГОРОДНА ЕЙФОРІЯ ТА КАЙФ

(сарказм)

100000%
для меня тот же меф это кастрированный мдма, нет там эйфора от слова совсем и стимуляции нет, приход как контузия, будто лопатой по голове уебали, а потом мажет и всё плывёт. Кайфа ноль

Самое интересное, МДМА - резко повышает давление, амф не так сильно повышает. Вот орех лично у меня - до 90мг норм. Но 100мг и чуть больше сразу вверх. А вот странно но меф - хоть 200 хоть 300, хоть 4 раза подряд - так сильно не поднимает давление. Что с организм стало? Не понятно, но факт.

Самое интересное, МДМА - резко повышает давление, амф не так сильно повышает. Вот орех лично у меня - до 90мг норм. Но 100мг и чуть больше сразу вверх. А вот странно но меф - хоть 200 хоть 300, хоть 4 раза подряд - так сильно не поднимает давление. Что с организм стало? Не понятно, но факт.
у меня только от катинонов шкалило, от всех феников на 10 единиц поднимается как пульс, так и артериальное давление и всё.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу