SiriusWhite
Гуру
Цікаво)Поки тверезість до середини місяця. Далі в планах є певний експеримент із Мдма, а потім із мефом. Дещо придумав, хочу спробувати. Тоді по факту уже і поділюсь що ж такого я напридумував)
Цікаво)Поки тверезість до середини місяця. Далі в планах є певний експеримент із Мдма, а потім із мефом. Дещо придумав, хочу спробувати. Тоді по факту уже і поділюсь що ж такого я напридумував)
МДМА з мефом - не то пальто. Одно другое перебивает, можешь и не пробовать. Амф с мефом ещё пойдёт.Поки тверезість до середини місяця. Далі в планах є певний експеримент із Мдма, а потім із мефом. Дещо придумав, хочу спробувати. Тоді по факту уже і поділюсь що ж такого я напридумував)
Ні ні, я мішати не буду. Просто для себе певний експеримент хочу провести, я за останній тиждень зїв 0.6 мдма, а потім 1 мефу. Вчора дещо прийшло в мою голову, і хочу попробувати. Спочатку з Мадам, а потім з мефом.МДМА з мефом - не то пальто. Одно другое перебивает, можешь и не пробовать. Амф с мефом ещё пойдёт.
Экспериментатор!!!Ні ні, я мішати не буду. Просто для себе певний експеримент хочу провести, я за останній тиждень зїв 0.6 мдма, а потім 1 мефу. Вчора дещо прийшло в мою голову, і хочу попробувати. Спочатку з Мадам, а потім з мефом.
Скучно скучно... Іноді прям піздєц, якщо бути відвертим..Экспериментатор!!!
Пробуй , но только с реальной мадам (женщиной), а то вижу тебе уже скучно![]()
![]()
Головне щоб не експериментував так як PeepСкучно скучно... Іноді прям піздєц, якщо бути відвертим..
Не знаю що тобі й порадити.Скучно скучно... Іноді прям піздєц, якщо бути відвертим..
Та я бачу там достатньо таки критичне відхилення в нього...Головне щоб не експериментував так як Peep
Я спочатку думав просто прикол тягнеТа я бачу там достатньо таки критичне відхилення в нього...
Вже рік часу - якось не до коханої жінки.. "Розслабитись" є з ким, а от серйозного мені поки не потрібно. Поки що, але наразі точно ні.Не знаю що тобі й порадити.
Як кажуть коли скучно заведи собі коханку крім коханої жінки. Якщо ще скучно, то заведи ще одну. Тоді вони тобі скучати не дадуть.![]()
Ну це потрібно екстра майстерно тягнути прикол, але щоб в прямому сенсі - воно ж немає сенсу. Це попайка серйозна... Але ж він ще юний, наче, судячи по почерку.Я спочатку думав просто прикол тягне
Ну в нього були й раніше приколи, але не такіНу це потрібно екстра майстерно тягнути прикол, але щоб в прямому сенсі - воно ж немає сенсу. Це попайка серйозна... Але ж він ще юний, наче, судячи по почерку.
Вже рік часу - якось не до коханої жінки.. "Розслабитись" є з ким, а от серйозного мені поки не потрібно. Поки що, але наразі точно ні.
Ну це потрібно екстра майстерно тягнути прикол, але щоб в прямому сенсі - воно ж немає сенсу. Це попайка серйозна... Але ж він ще юний, наче, судячи по почерку.
Тебе нужно любовница, а лучше две. Чтобы тебе скучно не было, и то такие надо чтоб тебя напрягали с утра до вечера. Есть такой тип девушек, что скучно не будет,Вже рік часу - якось не до коханої жінки.. "Розслабитись" є з ким, а от серйозного мені поки не потрібно. Поки що, але наразі точно ні.
Ну це потрібно екстра майстерно тягнути прикол, але щоб в прямому сенсі - воно ж немає сенсу. Це попайка серйозна... Але ж він ще юний, наче, судячи по почерку.
Та було вже таке, прямо перед війною, до 2022.. Але якось тоді так, таки веселіше жилось) Але тоді і моє життя складалось геть по іншому, іншими фінансами керував, ну зовсім різні Я - тоді та зараз.Тебе нужно любовница, а лучше две. Чтобы тебе скучно не было, и то такие надо чтоб тебя напрягали с утра до вечера. Есть такой тип девушек, что скучно не будет,
Всё что ты там левачком заработал, она быстро найдет как их потратить на веселье.
Гадаєш ми якось можемо вплинути?Ну в нього були й раніше приколи, але не такі
Гадаю вже пізноГадаєш ми якось можемо вплинути?
Жаль пацанаГадаю вже пізно![]()
у меня с имбирём организм не дружит, ромашковый с мятой и соком лайма, и ложкой мёда по 5 чашек в день.Некому вит.С в/в поставить, быстрее бы дело пошло.Чайок, імбир, лимон - і виздоровлюй
Зараз погодка обманчива уже, трішки продує і все, потім вигрібаєш..
спасибо)скоріше одужуй
Я их не курила как раз пару дней, но не в них проблема. Одеваться нужно по погоде и не будет простуды, а это сложно, когда выходишь гулять в 17, а возвращаешься к полуночи)Перепад температур в 10 градусовМДМА - бустером хорошо, но и имеет свои минуса, и температура тела сильно растёт , потеешь как в бане. Мажет иногда по другому. Но флуоксетин так как я его разогнал - сильнее и дольше эффект. Но никому не советую повторять мой эксперимент.
Это всё шишки виноваты, иммунную систему организма нагружают))
Выздоравливай подружка, как лечится ты и сама тут лучше всех знаешь, а вот шишки пока не кури несколько дней, вот сейчас я серьезно!!!
Це точно, попередній тиждень, останні дні до 8 ще норм наче, а вночі уже +16.Одеваться нужно по погоде и не будет простуды, а это сложно, когда выходишь гулять в 17, а возвращаешься к полуночи)Перепад температур в 10 градусов
Я под айкой на улице тоже замёрз, а выходил тепло былоЯ их не курила как раз пару дней, но не в них проблема. Одеваться нужно по погоде и не будет простуды, а это сложно, когда выходишь гулять в 17, а возвращаешься к полуночи)Перепад температур в 10 градусов
Під айкос? Я щось пропустив? Новий "двіж" якийсь?Я под айкой на улице тоже замёрз, а выходил тепло было
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.