Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Яка у вас погодка, народ?
У нас скоро задощить😍

всем привет)

Бо я не перечитував ще, пропустив останні ±150 флуду.
Бля, кароче втопив вчора телефон у басейні, якось спочатку похуй було, а потім як приунив😅😂😂
охуеть, ну даёшь!
Повідомлення об'єднано автоматично:

П'ю постійно, і вітаміни і мінерали,і луги. Магній постійно. Хочу докупити 5-нтр, . Відчуваю нехватку.

Мікс Флуоксетин і Д-мет, - це дуже мощний мікс. І небезпечний. Я був загнався почав пити Флуоксетин по пару раз в день і курити по 5 раз за добу . Давай більше і більше. Було дуже охуєзно.
Потім спіймав серотоніновий синдром. І охуїв в повному смислі цього слова. Вже даже нічого не вживав і мене цілий день так піздовало що аж за багато, не знав як витримати . Аж занадто, воно виділяє сиротонін само , тобі від того що піздато - аж хуйово. Після цього зав'язав з таким неконтрольованим вживанням. Так можна під кайфом і померти.
после курса амитириптилина д-мет прям охуеть как штырит)))

д-мет, когда дофамин раскручиваешь, эйфорит охуенно, а серотониновый бустер это мдма.

У нас хмарно цілий день, капнуло трішки годину-дві назад, десь під 6 може нарешті поллє, нарешті повітря свіже не тільки вночі)
а я приболела, замёрзла, забыв кофту на днях, второй день с температурой валяюсь.

а я приболела, замёрзла, забыв кофту на днях, второй день с температурой валяюсь.
Чайок, імбир, лимон - і виздоровлюй😌
Зараз погодка обманчива уже, трішки продує і все, потім вигрібаєш..

Нарешті докотився додому.
Хотілось уже ось такої погоди похмурої, але якось із цим відчув сьогодні прихід похмурого настрою, якось під обід накопичилось наче, і зараз прийшов додому - похмуро піздєц, хоча день взагалі на лайті був по факту.

Ні, вихідний. Та трохи варений. Щось витрати ростуть. Забиваю голову як більше заробляти.

А ти як зараз? Смакуєш післясмак від своїх пригод?
В тебе ще й дитина, мені не зрозуміти я гадаю..

Та куди там. Насмакувався вдосталь вчора, від обіду до вечора скучно провів день, сьогодні уже пів дня по справах відкатав..

В тебе ще й дитина, мені не зрозуміти я гадаю..
Все попереду)
Коли були самі з дружиною то фінансові питання не турбували)
Та куди там. Насмакувався вдосталь вчора, від обіду до вечора скучно провів день, сьогодні уже пів дня по справах відкатав..
Чим найближчим часом плануєш тріпувати?

Все попереду)
Коли були самі з дружиною то фінансові питання не турбували)

Чим найближчим часом плануєш тріпувати?
Поки тверезість до середини місяця. Далі в планах є певний експеримент із Мдма, а потім із мефом. Дещо придумав, хочу спробувати. Тоді по факту уже і поділюсь що ж такого я напридумував)

всем привет)

охуеть, ну даёшь!
Повідомлення об'єднано автоматично:

после курса амитириптилина д-мет прям охуеть как штырит)))

д-мет, когда дофамин раскручиваешь, эйфорит охуенно, а серотониновый бустер это мдма.
МДМА - бустером хорошо, но и имеет свои минуса, и температура тела сильно растёт , потеешь как в бане. Мажет иногда по другому. Но флуоксетин так как я его разогнал - сильнее и дольше эффект. Но никому не советую повторять мой эксперимент.
Это всё шишки виноваты, иммунную систему организма нагружают)) ;)
Выздоравливай подружка, как лечится ты и сама тут лучше всех знаешь, а вот шишки пока не кури несколько дней, вот сейчас я серьезно!!!

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу