Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
П'ю постійно, і вітаміни і мінерали,і луги. Магній постійно. Хочу докупити 5-нтр, . Відчуваю нехватку.
Мікс Флуоксетин і Д-мет, - це дуже мощний мікс. І небезпечний. Я був загнався почав пити Флуоксетин по пару раз в день і курити по 5 раз за добу . Давай більше і більше. Було дуже охуєзно.
Потім спіймав серотоніновий синдром. І охуїв в повному смислі цього слова. Вже даже нічого не вживав і мене цілий день так піздовало що аж за багато, не знав як витримати . Аж занадто, воно виділяє сиротонін само , тобі від того що піздато - аж хуйово. Після цього зав'язав з таким неконтрольованим вживанням. Так можна під кайфом і померти.
Нарешті докотився додому.
Хотілось уже ось такої погоди похмурої, але якось із цим відчув сьогодні прихід похмурого настрою, якось під обід накопичилось наче, і зараз прийшов додому - похмуро піздєц, хоча день взагалі на лайті був по факту.
Поки тверезість до середини місяця. Далі в планах є певний експеримент із Мдма, а потім із мефом. Дещо придумав, хочу спробувати. Тоді по факту уже і поділюсь що ж такого я напридумував)
МДМА - бустером хорошо, но и имеет свои минуса, и температура тела сильно растёт , потеешь как в бане. Мажет иногда по другому. Но флуоксетин так как я его разогнал - сильнее и дольше эффект. Но никому не советую повторять мой эксперимент.
Это всё шишки виноваты, иммунную систему организма нагружают))
Выздоравливай подружка, как лечится ты и сама тут лучше всех знаешь, а вот шишки пока не кури несколько дней, вот сейчас я серьезно!!!