andrik1488
Гуру
Яка у вас погодка, народ?
У нас скоро задощить
У нас скоро задощить
Уже солнечноЯка у вас погодка, народ?
У нас скоро задощить
охуеть, ну даёшь!Бо я не перечитував ще, пропустив останні ±150 флуду.
Бля, кароче втопив вчора телефон у басейні, якось спочатку похуй було, а потім як приунив
после курса амитириптилина д-мет прям охуеть как штырит)))П'ю постійно, і вітаміни і мінерали,і луги. Магній постійно. Хочу докупити 5-нтр, . Відчуваю нехватку.
Мікс Флуоксетин і Д-мет, - це дуже мощний мікс. І небезпечний. Я був загнався почав пити Флуоксетин по пару раз в день і курити по 5 раз за добу . Давай більше і більше. Було дуже охуєзно.
Потім спіймав серотоніновий синдром. І охуїв в повному смислі цього слова. Вже даже нічого не вживав і мене цілий день так піздовало що аж за багато, не знав як витримати . Аж занадто, воно виділяє сиротонін само , тобі від того що піздато - аж хуйово. Після цього зав'язав з таким неконтрольованим вживанням. Так можна під кайфом і померти.
я видела, будто солитсяТам с Peep-ом что-то не ладное
Перетриповал походу
ну да, соль бухлом шлифанул и всё, приплыли Долбоёб, что тут скажешьСолимось - во імя отця
Ой, молимось тобто
Дійсно пиздець, нічого добавити. Та й взяти тоже..ну да, соль бухлом шлифанул и всё, приплыли Долбоёб, что тут скажешь
У нас хмарно цілий день, капнуло трішки годину-дві назад, десь під 6 може нарешті поллє, нарешті повітря свіже не тільки вночі)Уже солнечно
С утра был дождь
а я приболела, замёрзла, забыв кофту на днях, второй день с температурой валяюсь.У нас хмарно цілий день, капнуло трішки годину-дві назад, десь під 6 може нарешті поллє, нарешті повітря свіже не тільки вночі)
Чайок, імбир, лимон - і виздоровлюйа я приболела, замёрзла, забыв кофту на днях, второй день с температурой валяюсь.
скоріше одужуйа я приболела, замёрзла, забыв кофту на днях, второй день с температурой валяюсь.
Сам як друже? Працюєш?скоріше одужуй
Ні, вихідний. Та трохи варений. Щось витрати ростуть. Забиваю голову як більше заробляти.Сам як друже? Працюєш?
В тебе ще й дитина, мені не зрозуміти я гадаю..Ні, вихідний. Та трохи варений. Щось витрати ростуть. Забиваю голову як більше заробляти.
А ти як зараз? Смакуєш післясмак від своїх пригод?
Все попереду)В тебе ще й дитина, мені не зрозуміти я гадаю..
Чим найближчим часом плануєш тріпувати?Та куди там. Насмакувався вдосталь вчора, від обіду до вечора скучно провів день, сьогодні уже пів дня по справах відкатав..
Поки тверезість до середини місяця. Далі в планах є певний експеримент із Мдма, а потім із мефом. Дещо придумав, хочу спробувати. Тоді по факту уже і поділюсь що ж такого я напридумував)Все попереду)
Коли були самі з дружиною то фінансові питання не турбували)
Чим найближчим часом плануєш тріпувати?
МДМА - бустером хорошо, но и имеет свои минуса, и температура тела сильно растёт , потеешь как в бане. Мажет иногда по другому. Но флуоксетин так как я его разогнал - сильнее и дольше эффект. Но никому не советую повторять мой эксперимент.всем привет)
охуеть, ну даёшь!
Повідомлення об'єднано автоматично:
после курса амитириптилина д-мет прям охуеть как штырит)))
д-мет, когда дофамин раскручиваешь, эйфорит охуенно, а серотониновый бустер это мдма.
Это всё шишки виноваты, иммунную систему организма нагружают))а я приболела, замёрзла, забыв кофту на днях, второй день с температурой валяюсь.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.