Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

В мене що субота , що вівторок, - одинакові.
Якщо чесно, то вже не можу дождатися коли ця жара спаде.
Отут згоден, бро.
Я от після перегляду футболу на стадіоні, перед дорогою додому закупився "нульовками" різними прикольними, Гараж лайм, грейпфрут, шейк 0%, банок 6 взяв різних коротше.
Зараз кайфую під охолоджені напої.

Отут згоден, бро.
Я от після перегляду футболу на стадіоні, перед дорогою додому закупився "нульовками" різними прикольними, Гараж лайм, грейпфрут, шейк 0%, банок 6 взяв різних коротше.
Зараз кайфую під охолоджені напої.
Ну що там , Як футбол, було щось цікаве? Дивився результати - нічия.

за бугром тоже палки в колёса суют нашим беженцам призывного, у меня друг детства 8 лет в Кувейте живёт и работает, а ему консульские услуги больше не будут предоставлять, таким образом на родину вернуть пытаясь для участия в боевых действиях. А он сюда и не собирался возвращаться когда-либо. Вот же ж пиздец
Ага в нас так само

Ну що там , Як футбол, було щось цікаве? Дивився результати - нічия.
Та це піздєц. Перший тайм ще більш менш. Вигравали 1-0.
Проти "мертвих", ніяких полтавчан блять..
В другому піздєц почався. Чесно, відскочили, бо під кінець матчу Ворскла могла торбу нам накидати.

Курю ранкову цигарку, двічі прокидався посеред ночі..
Всім гарного недільного дня🙌

Та я можу і 5 разів прокидались за ніч. У мене проблеми зі сном. Гарно сплю тільки після тріпів. Ось магній починаю пити, може допоможе.

Просто в мене ж малюк ще, в нього зуби ріжуться - а мене бува розбуркають серед ночі, то це вже до ранку можу крутитись

Да..
Как никто другой понимаю.

Та я можу і 5 разів прокидались за ніч. У мене проблеми зі сном. Гарно сплю тільки після тріпів. Ось магній починаю пити, може допоможе.

Просто в мене ж малюк ще, в нього зуби ріжуться - а мене бува розбуркають серед ночі, то це вже до ранку можу крутитись
Здоров друже👋
Магній може допомогти.
Але нюанс з дитиною - тут уже життя, і ніякі магнії тут не вплинуть)

Всем доброго утра!

Як справи, народ?) суботній чілл?)
ох, канна-печенье в комбо с ваксом дают невероятно интересный психоделический эффект. Прям новые горизонты
Повідомлення об'єднано автоматично:

Всем доброго утра!
доброго бодрого
Повідомлення об'єднано автоматично:

я тоже проснулась сегодня ночью разок чисто водички попить

ох, канна-печенье в комбо с ваксом дают невероятно интересный психоделический эффект. Прям новые горизонты
А я вчора цілий день випивав різні смачні "нульовки" смакові - гаражі "0" малина/лайм/грейпф, забугорні всілякі, звісно забагато сильногазованих напоїв як на одну добу, але разок за день вирішив розпробувати усі))

А я вчора цілий день випивав різні смачні "нульовки" смакові - гаражі "0" малина/лайм/грейпф, забугорні всілякі, звісно забагато сильногазованих напоїв як на одну добу, але разок за день вирішив розпробувати усі))
и какой по итогу самый вкусный?

и какой по итогу самый вкусный?
Гараж лайм, головне охолодженим їх пити. Решта також смачненькі.
Ще прикольний був забугорний, назву забув, він з манго був.
Оооо, а ще Шейк 0 грейпфрут, супер класний!!

А я решил вчера всё таки не марафонить, и вечером лёг спать . И ни разу не просыпался , спал до утра как убитый!

А я решил вчера всё таки не марафонить, и вечером лёг спать . И ни разу не просыпался , спал до утра как убитый!
Хороше рішення, а так би замарафонив на неділю сьогоднішню, завтра би відходив скоріш за все, початок тижня - мабуть не дуже було б)
Хоча не так давно ще, я сам марафонив навіть зачіпав робочі дні, і це вже був стан не дуже насправді

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу