andrik1488
Гуру
Як справи, народ?) суботній чілл?)
В мене що субота , що вівторок, - одинакові.Як справи, народ?) суботній чілл?)
Отут згоден, бро.В мене що субота , що вівторок, - одинакові.
Якщо чесно, то вже не можу дождатися коли ця жара спаде.
Ну що там , Як футбол, було щось цікаве? Дивився результати - нічия.Отут згоден, бро.
Я от після перегляду футболу на стадіоні, перед дорогою додому закупився "нульовками" різними прикольними, Гараж лайм, грейпфрут, шейк 0%, банок 6 взяв різних коротше.
Зараз кайфую під охолоджені напої.
Ага в нас так самоза бугром тоже палки в колёса суют нашим беженцам призывного, у меня друг детства 8 лет в Кувейте живёт и работает, а ему консульские услуги больше не будут предоставлять, таким образом на родину вернуть пытаясь для участия в боевых действиях. А он сюда и не собирался возвращаться когда-либо. Вот же ж пиздец
Та це піздєц. Перший тайм ще більш менш. Вигравали 1-0.Ну що там , Як футбол, було щось цікаве? Дивився результати - нічия.
Есть такое делоАга в нас так само
Та я можу і 5 разів прокидались за ніч. У мене проблеми зі сном. Гарно сплю тільки після тріпів. Ось магній починаю пити, може допоможе.Курю ранкову цигарку, двічі прокидався посеред ночі..
Всім гарного недільного дня
Здоров дружеТа я можу і 5 разів прокидались за ніч. У мене проблеми зі сном. Гарно сплю тільки після тріпів. Ось магній починаю пити, може допоможе.
Просто в мене ж малюк ще, в нього зуби ріжуться - а мене бува розбуркають серед ночі, то це вже до ранку можу крутитись
Доброго броВсем доброго утра!
ох, канна-печенье в комбо с ваксом дают невероятно интересный психоделический эффект. Прям новые горизонтыЯк справи, народ?) суботній чілл?)
доброго бодрогоВсем доброго утра!
я тоже проснулась сегодня ночью разок чисто водички попитьКурю ранкову цигарку, двічі прокидався посеред ночі..
Всім гарного недільного дня
А я вчора цілий день випивав різні смачні "нульовки" смакові - гаражі "0" малина/лайм/грейпф, забугорні всілякі, звісно забагато сильногазованих напоїв як на одну добу, але разок за день вирішив розпробувати усі))ох, канна-печенье в комбо с ваксом дают невероятно интересный психоделический эффект. Прям новые горизонты
и какой по итогу самый вкусный?А я вчора цілий день випивав різні смачні "нульовки" смакові - гаражі "0" малина/лайм/грейпф, забугорні всілякі, звісно забагато сильногазованих напоїв як на одну добу, але разок за день вирішив розпробувати усі))
Гараж лайм, головне охолодженим їх пити. Решта також смачненькі.и какой по итогу самый вкусный?
Хороше рішення, а так би замарафонив на неділю сьогоднішню, завтра би відходив скоріш за все, початок тижня - мабуть не дуже було б)А я решил вчера всё таки не марафонить, и вечером лёг спать . И ни разу не просыпался , спал до утра как убитый!
здароваВсем доброго утра!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.