andrik1488
Гуру
Доброго бадьорогоДоброго всем утра! Как вы тут поживаете?
Налаштовуюсь на вихідні, цього разу два дні вдома, тому вже дуже добре. Думаю чого б смачненького приготувати
Доброго бадьорогоДоброго всем утра! Как вы тут поживаете?
Мені послєдній день перериву перед др))Добре. На праці
Як твої?
А далі - "во все тяжкие"?)Мені послєдній день перериву перед др))
Тіпа того)А далі - "во все тяжкие"?)
Ну клас, влаштуєш собі свій власний "Гай-Гуй", як у нас кажуть))Тіпа того)
А шото такое ваш хуай гуйНу клас, влаштуєш собі свій власний "Гай-Гуй", як у нас кажуть))
АхаххахаА шото такое ваш хуай гуй
кулинар, а я ленивая жопв сегодня, потому как у меня уже всё приготовленоДоброго бадьорого
Налаштовуюсь на вихідні, цього разу два дні вдома, тому вже дуже добре. Думаю чого б смачненького приготувати
Аааа панятна))Ахаххаха
Гай Гуй
Ну, двіж паріж, кач-торч, гулянка, веселуха
Я їбу, як ще тобі пояснити
Ну тобі дуже добре) У мене просто вчора був важкий та довгий робочий день, ще хочеться відпочити, але без смаколиків ну ніяккулинар, а я ленивая жопв сегодня, потому как у меня уже всё приготовлено
Шо будеш готувати?)Ну тобі дуже добре) У мене просто вчора був важкий та довгий робочий день, ще хочеться відпочити, але без смаколиків ну ніяк
Ну хотілось би чогось з картопельки зробити. Ще хочу якогось цезаря мабуть зварганити. Поки планую.Шо будеш готувати?)
Давай їбаш хасапурі єслі є сир))Ну хотілось би чогось з картопельки зробити. Ще хочу якогось цезаря мабуть зварганити. Поки планую.
Хачапурі і лобіяні - я катірую тільки в Грузії. Поки я там жив, блять, це божественна кухняДавай їбаш хасапурі єслі є сир))
Ну да сирна штука то топчик сам попробуй єї зроби це топчие)Хачапурі і лобіяні - я катірую тільки в Грузії. Поки я там жив, блять, це божественна кухня
Я слышала от кого-то "Гея Гуй", это оно же?Ахаххаха
Гай Гуй
Ну, двіж паріж, кач-торч, гулянка, веселуха
Я їбу, як ще тобі пояснити
ну хачапури только в Грузии ок, тесто на местной локальной водичке и из трушного сулугини, который к нам не привозятХачапурі і лобіяні - я катірую тільки в Грузії. Поки я там жив, блять, це божественна кухня
Ніііі)) гАй-гУй це западенські приколяси, на сленгу, типу "вечірка", двіжуха, ну таке)Я слышала от кого-то "Гея Гуй", это оно же?
Так до кринички щібгай дай вода топ)Я слышала от кого-то "Гея Гуй", это оно же?
Повідомлення об'єднано автоматично:
ну хачапури только в Грузии ок, тесто на местной локальной водичке и из трушного сулугини, который к нам не привозят
понятно, а что ещё такого есть из сленгового ржачного?Ніііі)) гАй-гУй це западенські приколяси, на сленгу, типу "вечірка", двіжуха, ну таке)
Поддерживаю расказивайпонятно, а что ещё такого есть из сленгового ржачного?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.