andrik1488
Гуру
Оціню стан, тоді поїду уже в компанію.Спочатку сам спробую.
Оціню стан, тоді поїду уже в компанію.Спочатку сам спробую.
никогда их не пробовала, как-то сразу с spearmint, doublemint и juicyfruit перешла на dirolКолись Екліпси були пиздаті. Вишневий наприклад
та мдма зараз є лише у DS і в його перекупів.Ше якось розкажу історію, як я після 1.5 року тверезості, вернувся домой, і знову почав юзати.
Знайшовши клад, думаючи шо це Мдма, а це виявився амфетамін.
Але ж дірол колись були найслабшими, резина безсмакова ставала екстра-швидко.никогда их не пробовала, как-то сразу с spearmint, doublemint и juicyfruit перешла на dirol
Мені на природі подобаєтьсяСпочатку сам спробую.
Є трек навіть «Мятного Дирола Вкус»Але ж дірол колись були найслабшими, резина безсмакова ставала екстра-швидко.
Зараз нормас, сам беру
просто якщо dirol ставав і стає жорсткою гумою без смаку, то orbit розсипається на крихти, прореагував зі слиною деякий часАле ж дірол колись були найслабшими, резина безсмакова ставала екстра-швидко.
Зараз нормас, сам беру
Ну це ми чули)))Є трек навіть «Мятного Дирола Вкус»
меф беспонтовый наркотик на мой взгляд, а касаемо "после", то смотря какое качество мадам и какие дознякиОт власне.
Так я і не часто юзаю вже.
Сумніваюсь що після йобки від мефу, мене буде файно тріпувати від мадам.
Ну да но мадам лучше)меф беспонтовый наркотик на мой взгляд, а касаемо "после", то смотря какое качество мадам и какие дозняки
сравнивать меф и мдма неприлично, это как бомжа с принцессой сравнитьНу да но мадам лучше)
А твоя думка по дозуванні яка?меф беспонтовый наркотик на мой взгляд, а касаемо "после", то смотря какое качество мадам и какие дозняки
200, если там мадам, а не бензофуранА твоя думка по дозуванні яка?
Якщо організм чистий 3 тижні.
Мадам була дуже давно востаннє.
150мг на 100кг норм?
По ефектам можна зрозуміти що то бензофуран?200, если там мадам, а не бензофуран
Нє на 100 кг тре десь не цілу а половинка і четвертинаА твоя думка по дозуванні яка?
Якщо організм чистий 3 тижні.
Мадам була дуже давно востаннє.
150мг на 100кг норм?
Та я ж не таблетку хтс беру, а кристал ну йомайо, бро)))Нє на 100 кг тре десь не цілу а половинка і четвертина
Ааа понятноТа я ж не таблетку хтс беру, а кристал ну йомайо, бро)))
Тоді 230 мгТа я ж не таблетку хтс беру, а кристал ну йомайо, бро)))
Будем посмотреть коротше)Ааа понятно
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тоді 230 мг
Ну на нульвий толлер 1,5 мг на 1 кг ваги. Мало? Тоді 2 мг на один кг. Отже бажано 200 мг, а потім можна ще додати 60-70 мг через півтори-дві години, якщо хочеш продовжити.Та я ж не таблетку хтс беру, а кристал ну йомайо, бро)))
Ну я десь так і розрахував такожНу на нульвий толлер 1,5 мг на 1 кг ваги. Мало? Тоді 2 мг на один кг. Отже бажано 200 мг, а потім можна ще додати 60-70 мг через півтори-дві години, якщо хочеш продовжити.
Ну це типу безпечні дози
Но девочка с каре любит мефедронмеф беспонтовый наркотик на мой взгляд, а касаемо "после", то смотря какое качество мадам и какие дозняки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.