shit_paradise
Гуру
согласна, арбузный дирол самое тоДа и он пизда руки мочит но жвачки с арбузом (мне их карина купляет у меня нет стоко денег ) они ахуенние)
согласна, арбузный дирол самое тоДа и он пизда руки мочит но жвачки с арбузом (мне их карина купляет у меня нет стоко денег ) они ахуенние)
Колись Екліпси були пиздаті. Вишневий наприкладсогласна, арбузный дирол самое то
Ну за це молодець шо все понімав хоть і перебрався на меф но то не альфа пепевеТа да, получається тепер сам виставлятись маю
Ну, що було те було. Не соромно признати, паявся нехуйово. Вже коли навіть знаючи, шо буде шиза, я все рівно брав грамулю - курив, і сходу шизів.
Орбит тоже хорош)согласна, арбузный дирол самое то
Та є з чим порівняти, це точно.Ну за це молодець шо все понімав хоть і перебрався на меф но то не альфа пепеве
Ну тож всі ми знаєм меф хуня нада мадам бро луч еереседь на мадам от нее такой шизи нетТа є з чим порівняти, це точно.
Та і меф хуйня по суті. Просто мене заперло. Після альфи, шизи, паялова, тривог і параной - відчути ейфорію, кайф якийсь - було піздєц приємно
Ще би була у моєму місті емка толкова...Ну тож всі ми знаєм меф хуня нада мадам бро луч еереседь на мадам от нее такой шизи нет
Ну за це не спорю в мене тож емак ваших нема беру почтой)Ще би була у моєму місті емка толкова...
ФахьішМадам є мадам
А відправкою?Ще би була у моєму місті емка толкова...
Ше якось розкажу історію, як я після 1.5 року тверезості, вернувся домой, і знову почав юзати.Мадам є мадам
Амфетамін це не страшноШе якось розкажу історію, як я після 1.5 року тверезості, вернувся домой, і знову почав юзати.
Знайшовши клад, думаючи шо це Мдма, а це виявився амфетамін.
Хахах жоска так візьми патібокс з реактивами бесплатно дай проверяйШе якось розкажу історію, як я після 1.5 року тверезості, вернувся домой, і знову почав юзати.
Знайшовши клад, думаючи шо це Мдма, а це виявився амфетамін.
Ну да тіко отхода не очАмфетамін це не страшно
Зараз подивимось і оцінимо тріп під мадам. Тоді можна буде думати.А відправкою?
Ну мдма часто не поюзаєшЗараз подивимось і оцінимо тріп під мадам. Тоді можна буде думати.
От власне.Ну мдма часто не поюзаєш
Ну жаль тебе кста я же буду єшкою біткоїн тріпувати на дрОт власне.
Так я і не часто юзаю вже.
Сумніваюсь що після йобки від мефу, мене буде файно тріпувати від мадам.
Тут обстановка требаОт власне.
Так я і не часто юзаю вже.
Сумніваюсь що після йобки від мефу, мене буде файно тріпувати від мадам.
Тре з кимось і не внічТут обстановка треба
Ти сам будеш тріпувати чи з кимось?
Спочатку сам спробую.Тут обстановка треба
Ти сам будеш тріпувати чи з кимось?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.