qwecursedead
Гуру
Оо круто))Одна з найулюбленіших ПАР
Повідомлення об'єднано автоматично:
А моя мдма та лсдОдна з найулюбленіших ПАР
Оо круто))Одна з найулюбленіших ПАР
А моя мдма та лсдОдна з найулюбленіших ПАР
Ізвіняй батя, больше не будемЧто вы блин мои заслуги себе приписуете? А ? Шаманы!!!
Бля, у мене є історія про грибочки, розказати?))))Одна з найулюбленіших ПАР
Розказуй ше питаєш?)Ізвіняй батя, больше не будем
Бля, у мене є історія про грибочки, розказати?))))
Давай рассказывайІзвіняй батя, больше не будем
Давай)Ізвіняй батя, больше не будем
Та давай їбашКароче аххаха, історія їбанута максімально, водночас і дуже тупа і проста і смішна
Та мабуть пише)Та давай їбаш
А які глюки? Прямо з відкритими очима?Ну, поїхали, ахазхаха
Історія - літо 2017
У мене було ДР. Захотілося взяти альфи. Взяв клад 0.25 (чек) фіолетової альфи. Приїжаю на точку, не можу найти той їбаний кущ по фото. Я в парку, люди ходять, обід, спека.
Хожу кругами сука і ніяк не найду той кущ.
Я схарився, беру і залітаю в середину кущів,ахахха. Тупо я опиняюсь в периметрі десь 5 на 5 метрів, довкола дохуя кущів і дерев, мене не видно.
Думаю, куда я сука залетів.
Де ту альфу їбану шукати.... То пізда.
Я на кортах присів, двігаюсь вліво впрпво, і зачіпаю кросівком якусь горку засохшого піска.
І з тої горки вивалюється КВАДРАТ ЗАМОТАНИЙ ІЗОЛЕНТОЮ. На пів долоні нахуй.
Я ахуєл. Подумав шо там грам 5 альфи нахуй!!!!
Червона ізо. Я беру розгортаю довольний аххаха, бачу зіп-лок, думаю - єєєєєє оце перемога!!!
Я розгортаю, а там ГРИБИ БЛЯТЬ.
Думаю - ну пізда. Я ніколи до цього не їв їх, нахуй вони мені треба....
Вискочив з тих кущів, сховав зіп-лок у сумку і пішов на маршрутку.
Їду додому в маршрутці. А голодний піздєц, я там годину крутився шукав точку з альфою і не найшов, їхав на точку годину..
А я сижу в кінці прям маршрутки. Думаю та похуй, дістаю ті гриби, і пів пакета зажував. Жую жую, схавав.
Сука смачні піздєц. Проїжаю 30хв,пів дороги, ніхуя не гребе, і їсти хочу.
Зїдаю нахуй другу половину пакета.
Грибів було реально там 3гр мінімум. Багато.
Зїдаю.
Приїжаю на район, захожу додому. Ноль. Не гребе.... Я взяв випив десь 0.3 водички залпом. Пішов курити на балкон.
І тут пізда..... Я сиджу на балконі - а Мене ТАК ПЛЮЩИТЬ ШО ПІЗДАААААА... ГАЛЮНИ ТАКІ ШО МАМА ДОРОГАЯ АХХАХАХАХА
Кароче, ось так я спробував вперше гриби.
Тріп був довгий, пів дня мене тарабанило нахуй.
Чувак, психоделіка була їбанута. Все троїлось, пливло. Я якось заліз до хати з балкону, йду дивлюсь у дзеркало - а шари тупо чорні. Шайби бляА які глюки? Прямо з відкритими очима?
Літо 2017.. Це я вперше познайомився з ПАР. Табла екстазі на двох з дівчульою.. в лісі
Шайби так, від них чорні)Чувак, психоделіка була їбанута. Все троїлось, пливло. Я якось заліз до хати з балкону, йду дивлюсь у дзеркало - а шари тупо чорні. Шайби бля
Та там пакет набитий був, кажу ж))))Шайби так, від них чорні)
Але можливо там не три грами було, а 4-5)
чесно заслуженіДякую за ваші вподобайки, пробили 1000
Чесно нафлудженічесно заслужені
Жоска історія а дрочка під альфой де?)Ну, поїхали, ахазхаха
Історія - літо 2017
У мене було ДР. Захотілося взяти альфи. Взяв клад 0.25 (чек) фіолетової альфи. Приїжаю на точку, не можу найти той їбаний кущ по фото. Я в парку, люди ходять, обід, спека.
Хожу кругами сука і ніяк не найду той кущ.
Я схарився, беру і залітаю в середину кущів,ахахха. Тупо я опиняюсь в периметрі десь 5 на 5 метрів, довкола дохуя кущів і дерев, мене не видно.
Думаю, куда я сука залетів.
Де ту альфу їбану шукати.... То пізда.
Я на кортах присів, двігаюсь вліво впрпво, і зачіпаю кросівком якусь горку засохшого піска.
І з тої горки вивалюється КВАДРАТ ЗАМОТАНИЙ ІЗОЛЕНТОЮ. На пів долоні нахуй.
Я ахуєл. Подумав шо там грам 5 альфи нахуй!!!!
Червона ізо. Я беру розгортаю довольний аххаха, бачу зіп-лок, думаю - єєєєєє оце перемога!!!
Я розгортаю, а там ГРИБИ БЛЯТЬ.
Думаю - ну пізда. Я ніколи до цього не їв їх, нахуй вони мені треба....
Вискочив з тих кущів, сховав зіп-лок у сумку і пішов на маршрутку.
Їду додому в маршрутці. А голодний піздєц, я там годину крутився шукав точку з альфою і не найшов, їхав на точку годину..
А я сижу в кінці прям маршрутки. Думаю та похуй, дістаю ті гриби, і пів пакета зажував. Жую жую, схавав.
Сука смачні піздєц. Проїжаю 30хв,пів дороги, ніхуя не гребе, і їсти хочу.
Зїдаю нахуй другу половину пакета.
Грибів було реально там 3гр мінімум. Багато.
Зїдаю.
Приїжаю на район, захожу додому. Ноль. Не гребе.... Я взяв випив десь 0.3 водички залпом. Пішов курити на балкон.
І тут пізда..... Я сиджу на балконі - а Мене ТАК ПЛЮЩИТЬ ШО ПІЗДАААААА... ГАЛЮНИ ТАКІ ШО МАМА ДОРОГАЯ АХХАХАХАХА
Кароче, ось так я спробував вперше гриби.
Тріп був довгий, пів дня мене тарабанило нахуй.
Оо ти посвячений вже не буш поляну робити?)Дякую за ваші вподобайки, пробили 1000
Дрочка під альфой - такоє.Жоска історія а дрочка під альфой де?)
Ну кароч тарчабесам билДрочка під альфой - такоє.
Я частіше стояв заглядав за двері, нп шорохи реагував.
Сусудів чув.
Часто здавалось що в шафі сидять і на мене дивляться.
Ну це такі хуйові попайки були)
Та да, получається тепер сам виставлятись маюОо ти посвячений вже не буш поляну робити?)
Ну, що було те було. Не соромно признати, паявся нехуйово. Вже коли навіть знаючи, шо буде шиза, я все рівно брав грамулю - курив, і сходу шизів.Ну кароч тарчабесам бил
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.