qwecursedead
Гуру
а шо буш купатися чи рибу ловити я кста десь пів години тому купався))А я щойно пожарив картоху, благо копати не приходиться
Але залюбки зганяв б у село, у мене за городом в 50м ставок
а шо буш купатися чи рибу ловити я кста десь пів години тому купався))А я щойно пожарив картоху, благо копати не приходиться
Але залюбки зганяв б у село, у мене за городом в 50м ставок
Хвй парацетамол)Привет
Та з мене такий купатєль шо піздєц,а шо буш купатися чи рибу ловити я кста десь пів години тому купався))
ЙоуПривет
Как делаХвй парацетамол)
А я оч хорошо плавати цього року навчивсь))Та з мене такий купатєль шо піздєц,Похлюпатись я не проти
Йоу![]()
Хорошо уже а с утра не очКак дела
А я ріс у місті, поміж будинків і асфальту.А я оч хорошо плавати цього року навчивсь))
А виліз звідти як і як ощущенія на яхті?))А я ріс у місті, поміж будинків і асфальту.
Коли у 2020 в Батумі на морі, ми на яхті відпливли на дохуя метрів від берега, і я пригнув у море = я охуїв. Ну це піздєц чесно, коли не відчуваєш під ногами ніхуя
А я дитя села )А я ріс у місті, поміж будинків і асфальту.
Коли у 2020 в Батумі на морі, ми на яхті відпливли на дохуя метрів від берега, і я пригнув у море = я охуїв. Ну це піздєц чесно, коли не відчуваєш під ногами ніхуя
На яхті ахуєнно. На катері також, свій вайб. Краєвиди пиздаті, найду фотки потім - покажу.А виліз звідти як і як ощущенія на яхті?))
Повідомлення об'єднано автоматично:
А я дитя села )
Я так в Черногории делал) Вот только там вода кристально чистая и было видно дно, правда как нам сказал чувак - до него было больше 50 метров)А я ріс у місті, поміж будинків і асфальту.
ПриветЯ так в Черногории делал) Вот только там вода кристально чистая и было видно дно, правда как нам сказал чувак - до него было больше 50 метров)
Дратути)Привет
Ай, зараз фєнамінв втопчу - тай буду добиватьТаки да, ну інакше закоптитись нахуй можна
Так і шо, 160смс доб'ють нічні коршуни? Чи може ми щось обговоримо?
Пропонуй тему якшо що
Красиво)Це пляж, Батумі, Грузія
Переглянути вкладення 39633
Капітан Амфетамін, до боюп
Ай, зараз фєнамінв втопчу - тай буду добивать
Переглянути вкладення 39669Красиво)
КрасивоЦе пляж, Батумі, Грузія
Переглянути вкладення 39633
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.