qwecursedead
Гуру
а шо буш купатися чи рибу ловити я кста десь пів години тому купався))А я щойно пожарив картоху, благо копати не приходиться
Але залюбки зганяв б у село, у мене за городом в 50м ставок
а шо буш купатися чи рибу ловити я кста десь пів години тому купався))А я щойно пожарив картоху, благо копати не приходиться
Але залюбки зганяв б у село, у мене за городом в 50м ставок
Хвй парацетамол)Привет
Та з мене такий купатєль шо піздєц, Похлюпатись я не протиа шо буш купатися чи рибу ловити я кста десь пів години тому купався))
ЙоуПривет
Как делаХвй парацетамол)
А я оч хорошо плавати цього року навчивсь))Та з мене такий купатєль шо піздєц, Похлюпатись я не проти
Йоу
Хорошо уже а с утра не очКак дела
А я ріс у місті, поміж будинків і асфальту.А я оч хорошо плавати цього року навчивсь))
А виліз звідти як і як ощущенія на яхті?))А я ріс у місті, поміж будинків і асфальту.
Коли у 2020 в Батумі на морі, ми на яхті відпливли на дохуя метрів від берега, і я пригнув у море = я охуїв. Ну це піздєц чесно, коли не відчуваєш під ногами ніхуя
А я дитя села )А я ріс у місті, поміж будинків і асфальту.
Коли у 2020 в Батумі на морі, ми на яхті відпливли на дохуя метрів від берега, і я пригнув у море = я охуїв. Ну це піздєц чесно, коли не відчуваєш під ногами ніхуя
На яхті ахуєнно. На катері також, свій вайб. Краєвиди пиздаті, найду фотки потім - покажу.А виліз звідти як і як ощущенія на яхті?))
Повідомлення об'єднано автоматично:
А я дитя села )
Я так в Черногории делал) Вот только там вода кристально чистая и было видно дно, правда как нам сказал чувак - до него было больше 50 метров)А я ріс у місті, поміж будинків і асфальту.
ПриветЯ так в Черногории делал) Вот только там вода кристально чистая и было видно дно, правда как нам сказал чувак - до него было больше 50 метров)
Дратути)Привет
Ай, зараз фєнамінв втопчу - тай буду добиватьТаки да, ну інакше закоптитись нахуй можна
Так і шо, 160смс доб'ють нічні коршуни? Чи може ми щось обговоримо?
Пропонуй тему якшо що
Красиво)Це пляж, Батумі, Грузія
Переглянути вкладення 39633
КрасивоЦе пляж, Батумі, Грузія
Переглянути вкладення 39633
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.