Dr GONZO
Конфуций
Мини алкашик )
Мини алкашик )
На пів шишкіМини алкашик )
У меня как раз 0.5 в морозилке уже третью неделю лежит )Я можу пояснити. Хоча і недолюблюю водку, серйозно.
Але. От приклад.
Ставлю бутилочку в морозилку. За цей час готую закуску, ставлю мясо в духовку з грибочками та помідорами. Поки готується, нарізав свіжих овочів помідорки, цибудьки, перчик болгарський.
Коли все готово - дістаєш льодяну горілку з морозілки, і стартуєш помальоху.
Після важких суток = таке випивання, мені норм.
Ну я не тримаю так довго. Ставлю уже перед самим вживанням.У меня как раз 0.5 в морозилке уже третью неделю лежит )
кстати бытует мнение что если долго водку в морозильнике держать то она начинает слоиться и портиться, но я в эту хуйню не верю
Кстати я заценил тонкий юмор , но зашла речь про шлюх и наркотики и ты шо то минжанулся )))Полка розового ореха )
Предлагаю батлиться на сэме
нет подходящего момента или я забываю за неё, пускай лежит пока что )Ну я не тримаю так довго. Ставлю уже перед самим вживанням.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Пора може її дістати і "унічтожити")))
Я на люблю шлюх!)Кстати я заценил тонкий юмор , но зашла речь про шлюх и наркотики и ты шо то минжанулся )))
А я не люблю Сэм и розовые наркотики !!Я на люблю шлюх!)
А єсслі,,, ита будіт іра_мєтадон....,,,,???Я на люблю шлюх!)
Давай представим что на этом персонаже вообще мантия невидимка Гарри ПоттераА єсслі,,, ита будіт іра_мєтадон....,,,,???
Ну десь так і є в житті мабутьДавай представим что на этом персонаже вообще мантия невидимка Гарри Поттера
ДоброгоВсім доброго вечора, як вам погода цього дня?
Ехх заздрю, в нач пекти почало ще в 10ій ранкуДоброго
У нас до речі більш менш сьогодні.
Було трішки хмарно до обіду, потім уже жарило.
Ну у мене сонячна сторона, тому зазвичай піздєц уже з 7-8ранку. Але я маркізи на вікнах опускаю, вентилятори до бою запускаю = і тоді уже похуй + поєбатьЕхх заздрю, в нач пекти почало ще в 10ій ранку
важка артилеріяНу у мене сонячна сторона, тому зазвичай піздєц уже з 7-8ранку. Але я маркізи на вікнах опускаю, вентилятори до бою запускаю = і тоді уже похуй + поєбать
Таки да, ну інакше закоптитись нахуй можнаважка артилерія
Ну я то люблю село кроме копать картошку а еще и бате пртдеца копать ее....Таким надо заниматься только если это приносит удовольствие...
Наркоманім жду вечера чтоби кинуть ешку а с утра картоху копалШо вы тут, наркоманы ?))
А я щойно пожарив картоху, благо копати не приходитьсяНу я то люблю село кроме копать картошку а еще и бате пртдеца копать ее....
Повідомлення об'єднано автоматично:
Наркоманім жду вечера чтоби кинуть ешку а с утра картоху копал
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.