shit_paradise
Гуру
уже в магаз сходила, нет свет, тревога, ничего нового, обломки в моём районе где-то упалиПрацює ППО, тримайтесь там, і дотримуйтесь безпеки
уже в магаз сходила, нет свет, тревога, ничего нового, обломки в моём районе где-то упалиПрацює ППО, тримайтесь там, і дотримуйтесь безпеки
Підари все частіше б'ють по будинках в прифронтових містах і не тільки... Ждуни/агентура зливають все що можливо, треба бути обережними все рівно, але коли балістика я хуй знає як відреагувати за 2-3хвилини...уже в магаз сходила, нет свет, тревога, ничего нового, обломки в моём районе где-то упали
в Киеве сбивают всё Патриотами, но обломки конечно падают. Область потерпает тоже, потому я что-то не рвусь на дачу, у меня обломок ракеты упал на территории участка в метре от дядиного дома, забора три секции меняли, берёза, которую дядя спилить хотел остановила прямо перед домом, как будто аккуратно кто-то положил, а не упало. Зимой. мы охуели, на дачах ни разу не падало ранее, а это был первый. Потому пусть на даче тусит дедПідари все частіше б'ють по будинках в прифронтових містах і не тільки... Ждуни/агентура зливають все що можливо, треба бути обережними все рівно, але коли балістика я хуй знає як відреагувати за 2-3хвилини...
Ну по області ми розуміємо з тобою, чому луплять + по області ППО..в Киеве сбивают всё Патриотами, но обломки конечно падают. Область потерпает тоже, потому я что-то не рвусь на дачу, у меня обломок ракеты упал на территории участка в метре от дядиного дома, забора три секции меняли, берёза, которую дядя спилить хотел остановила прямо перед домом, как будто аккуратно кто-то положил, а не упало. Зимой. мы охуели, на дачах ни разу не падало ранее, а это был первый. Потому я что-то не рвусь на дачу пока что
я тоже бывала и в Умани, и в Одессе, и в КраматорскеНу по області ми розуміємо з тобою, чому луплять + по області ППО..
Мені зараз канешно дуже легко розказувати зі Львова про такі речі.. Але я за час війни багато де "побував" на Сході, Півдні..
Таки да... Бля дивився до 90 хвилини чотко, а тепер піздєц лагі. Світла нема з початку матчу, роздавав Київстар на планшет, а тепер ні Київ ні Водафон сука не стягує, я хуєю з такого переляду екстра таймів..Мені здається Словаки проїбали своє щастя!
Співчуваю(.Таки да... Бля дивився до 90 хвилини чотко, а тепер піздєц лагі. Світла нема з початку матчу, роздавав Київстар на планшет, а тепер ні Київ ні Водафон сука не стягує, я хуєю з такого переляду екстра таймів..
Та я викручуюсь, враховуючи шо то кінець майже, на ютубі увімкнув аудіотрансляцію, чисто дослухати..Співчуваю(.
Якщо вдруг дійде до пенальті, то я тобі скажу))
Ну їм песда далі, я так думаю...)Всьо, Англія виграла 2-1
Блять, може вилізти на дах, ловити інет получше, я незнаю, ну шо за дрочь.. Ютуб 360 тягне, а Мегого на 320 ніхуя... Все через те що трансляція, сука...Теперь можно попить чаю, и смотреть как Грузины будут ламать Испанцев.
Свет со скольки до скольки отключают?Блять, може вилізти на дах, ловити інет получше, я незнаю, ну шо за дрочь.. Ютуб 360 тягне, а Мегого на 320 ніхуя... Все через те що трансляція, сука...
Не було сьогодні з 9 до 13, і зараз з 19 до 01 ночі.Свет со скольки до скольки отключают?
Не фарт, но что поделать ((Не було сьогодні з 9 до 13, і зараз з 19 до 01 ночі.
Як раз на матчі, ахуєнна чи не так?))))
Вообще не фарт, бро...Не фарт, но что поделать ((
С такими розвитиями событий, скоро все воевать будут, возможно и пенсионеры.Вообще не фарт, бро...
Я єбал я воевал, послухаю часік Мадяра тоді, хулі бля
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.