shit_paradise
Гуру
я бы посмотрела, ну сча, я почти домаТеперь можно попить чаю, и смотреть как Грузины будут ламать Испанцев.
Повідомлення об'єднано автоматично:
ну это ор))
я бы посмотрела, ну сча, я почти домаТеперь можно попить чаю, и смотреть как Грузины будут ламать Испанцев.
ну это ор))
Та я ору вже з любої дрібниці, нерви взяли з тим блядським виключенням Свєтия бы посмотрела, ну сча, я почти дома
Повідомлення об'єднано автоматично:
ну это ор))
4:1 сука, но грузины достойно выступилиТа я ору вже з любої дрібниці, нерви взяли з тим блядським виключенням Свєти
В любому випадку, любов і максимальна повага грузинам!4:1 сука, но грузины достойно выступили
поддерживаю, теперь хз за кого болеть. Не буду болеть, буду здоровая)))В любому випадку, любов і максимальна повага грузинам!
ХІба на вечір очікуєм доща, хз хз, буде видно..На Западной Украине завтра передают дождь и грозу после обеда, а в Киеве и обл. будет жарко, как у нас сегодня . Заряжайте вентиляторы, аккумуляторы, бо жарко пипец. Сука час ночи , а в хате жарко, и у меня первый этаж. На последних этажах - там пизда полная!!!
пощастило)комбіновано: сухий для чуттєвого травлення ( Royal Canin 33) і різний мокрий, ну і ще смаколики.
Також, м'ясо. Телятина яблоко або качалка, куряче філе, їм сире подобається, тому я спочатку роблю швидку заморозку, щоб вбити гельмінтів, якщо ті присутні в м'ясі, а потім розморожую і нарізаю.
На вулицю безпритульним купую Фріскас і Віскас, мяу та 4 лапи сухий
Доброго ранку! Навзаєм!Вдалого тижня і рівного старту вам, друзі
Все супер по суті, по домашньому влаштував, наготував, дещо замовив, кума любить суші, мусив уважити))) Вимкнення світла не повпливало на саме святкування аж ніяк.Доброго ранку! Навзаєм!
Як днюха пройшла?!
добре, що все пройшло ок без суперечок і кулачних боїв)))Все супер по суті, по домашньому влаштував, наготував, дещо замовив, кума любить суші, мусив уважити))) Вимкнення світла не повпливало на саме святкування аж ніяк.
Спокійно, культурно, я задоволений
Якось оминуло, просто оточували тільки близькі, які максимум іноді посперечались на дурні навколополітичні теми, будучи уже трішки під градусом) І то дійшовши до спільного висновку, що пішли вони всі наЙух, ця тема швидко улетучиваласьдобре, що все пройшло ок без суперечок і кулачних боїв)))
у меня тема эта устроила пиздец в апреле на поминальном обеде, потому что я сказала о том, что "патриотизм" мне неведом, так как у меня нет национальной идентичности, во мне 4 крови намешано, потому я ощущаю себя в равной степени, как украинкой, так и грузинкой, и кацапкой. Как бы мне это нравилось или не нравилось, но я во всех трёх свой среди чужих и чужой среди своих. Потому как есть ещё и цыганская кровь. И моей вины ж нет в том, что предки намудрили с этими смешиваниями несмешиваемого.Якось оминуло, просто оточували тільки близькі, які максимум іноді посперечались на дурні навколополітичні теми, будучи уже трішки під градусом) І то дійшовши до спільного висновку, що пішли вони всі наЙух, ця тема швидко улетучивалась
Знаючи такий факт про тебе, не розумію тоді для чого кіпішувати, якщо це є твоє усвідомлення та розуміння, як та ким ти себе відчуваєш.у меня тема эта устроила пиздец в апреле на поминальном обеде, потому что я сказала о том, что "патриотизм" мне неведом, так как у меня нет национальной идентичности, во мне 4 крови намешано, потому я ощущаю себя в равной степени, как украинкой, так и грузинкой, и кацапкой. Как бы мне это нравилось или не нравилось, но я во всех трёх свой среди чужих и чужой среди своих. Потому как есть ещё и цыганская кровь. И моей вины ж нет в том, что предки намудрили с этими смешиваниями несмешиваемого.
Доброго бодрого!Доброе утро страна!
Згоден, погодка має бути норм, у нас трішки попарить, пізніше очікується гроза. Наступні дні повинні бути без парілки, і це радує.Сейчас как раз такой момент, что не жарко. Думаю чем заняться.
Це на всій Західній Україні так має бути. Надіюсь так і буде!Згоден, погодка має бути норм, у нас трішки попарить, пізніше очікується гроза. Наступні дні повинні бути без парілки, і це радує.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.