andrik1488
Гуру
І я надіюсь, хоч можна буде дихати бляха, а не шкваритисьЦе на всій Західній Україні так має бути. Надіюсь так і буде!
І я надіюсь, хоч можна буде дихати бляха, а не шкваритисьЦе на всій Західній Україні так має бути. Надіюсь так і буде!
До часу ночі це була повна мінджя))І я надіюсь, хоч можна буде дихати бляха, а не шкваритись
Бро, от серйозно, з мене текло наче з сучки до 1 ночі, світла не було, вікно навстіж ніхера не рятувало, я заздалегідь вентилятор увімкнув щоб коли світло дадуть - херачив на мене.До часу ночі це була повна мінджя))
та у меня мама жертва украинского ИПСОЗнаючи такий факт про тебе, не розумію тоді для чого кіпішувати, якщо це є твоє усвідомлення та розуміння, як та ким ти себе відчуваєш.
Але ж "нам" - в загальному, українцям потрібно ж бляха пиль піднімати на патріотичну тему, на рівному місці.
+32 в тени заказывали? нет? а не їбе!)Згоден, погодка має бути норм, у нас трішки попарить, пізніше очікується гроза. Наступні дні повинні бути без парілки, і це радує.
у меня есть подобные трусы "Виктория Сикрет"
"Вентиляція сікрєт"у меня есть подобные трусы "Виктория Сикрет"
теперь буду знать, для чего в них там вырез
ахах, да, именно"Вентиляція сікрєт"
это потому, что мне 40 минут назад отключили. А где ты блин смотришьинфу по этому вопросу? на сайте ясно нихрена не ясноТакс, чергу відключень скасовано до 16:00. Гуд ньюз, хоча там де я зараз похеру мальоха, WiFi працює і без енергії)
Читаю наш Zahidwtf, львівський ТГ каналэто потому, что мне 40 минут назад отключили. А где ты блин смотришьинфу по этому вопросу? на сайте ясно нихрена не ясно
ага, у нас киев оперативный для этогоЧитаю наш Zahidwtf, львівський ТГ канал
Головне лиш би не "труху"ага, у нас киев оперативный для этого
Часік в радость, вентілятор в сладостьДобрий ранок)
вентилятор в кожен дім
ще дощ не впалив ?Часік в радость, вентілятор в сладость
У нас ві Львові капнуло трішки ще о 9:30, зовсім трішки. Але чекаю коли уже по серйозному їбане водічка з неба)ще дощ не впалив ?
ту ткажуть в середу має бути - а зараз треба третій раз вийти на 1км туда назад і я вже аж почав шукати відмазки, чому не треба, бо так пече)
никогда на них не подписываласьГоловне лиш би не "труху"
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.