shit_paradise
Гуру
ну я торчать заебалась, траву курю, но и с ней как бы частить неохота совсемНу я поки дійшов до таких таймінгів, з марафонів зліз благо. А щоб взагалі не юзати, ну поки це не про мене...)
ну я торчать заебалась, траву курю, но и с ней как бы частить неохота совсемНу я поки дійшов до таких таймінгів, з марафонів зліз благо. А щоб взагалі не юзати, ну поки це не про мене...)
Ну у тебе досвід нехілий.. Тому це більш менш зрозуміло.ну я торчать заебалась, траву курю, но и с ней как бы частить неохота совсем
якість ПАР знижується, тому вірогідність того, що ти просто не будеш отримувати задоволення від вживання, дуже висока.Ну у тебе досвід нехілий.. Тому це більш менш зрозуміло.
Я шалено марафонив до реабілітації. Рахуй 2 роки протримався. Далі почав юзати, але набагато рідше, зовсім інший підхід.
А зараз взагалі, рідше і рідше..
Не виключаю такий факт, що момент повного відказу наступить раніше, ніж я думаю
В цих словах правда, хоть гірка но правда.якість ПАР знижується, тому вірогідність того, що ти просто не будеш отримувати задоволення від вживання, дуже висока.
Так і є, я також такої думки.якість ПАР знижується, тому вірогідність того, що ти просто не будеш отримувати задоволення від вживання, дуже висока.
мы счастливые люди, ведь вся наша молодость прошла с норм наркотой))))В цих словах правда, хоть гірка но правда.
кожний приходить до цього, але краще самому зрозуміти, що до чого, ніж втратити здоров'я і тому вимушено відмовлятись від наркотиків.Так і є, я також такої думки.
Та й поторчав я вже достатньо як для себе, не сказав би що дуже прям задоволення отримую. Да, яке не яке отримую, навіть при тому, що звик до шлейфів відходів і так далі, все більше приходжу до того, що повна чистота буде найкращим варіантом.
"Краще самому зрозуміти"мы счастливые люди, ведь вся наша молодость прошла с норм наркотой))))
Повідомлення об'єднано автоматично:
кожний приходить до цього, але краще самому зрозуміти, що до чого, ніж втратити здоров'я і тому вимушено відмовлятись від наркотиків.
Хух, мої речі вже вдома))))
Да, переезд давно уже был, но вещи забрать надо было из квартиры мужа."Краще самому зрозуміти"
У тебе переїзд був?) Не було кому помогти зі всіма речима, чи місця не вистачало?
так что нас останавливает добить 5 к?Тут до 5к ерунда осталась.
уже знают. спасибо)))))Нет, забираю свои вещи от Паралона, а он теперь живёт в казарме, потом на боевое слаживание и на ноль.
Мои вещи должны быть у меня, заодно ребятам озонатор подгоню, воду очищать,но они ещё об этом не знают))))
отсутствие света меня лично останавливаеттак что нас останавливает добить 5 к?
до сих пор не дали?уже знают. спасибо)))))
Повідомлення об'єднано автоматично:
отсутствие света меня лично останавливает
его отключили как только я вернулся назаддо сих пор не дали?
то есть, мы всё же в разных группах отключений....его отключили как только я вернулся назад
ну если верить ясно, где нихуя не ясно, то дато есть, мы всё же в разных группах отключений....
ну я нашла, где у в квартире этой ловит инет водафона при отключении света))))ну если верить ясно, где нихуя не ясно, то да
так у тебя же киевстар естьну я нашла, где у в квартире этой ловит инет водафона при отключении света))))
есть, но он тоже временами отваливпется и тормозиттак у тебя же киевстар есть
лайф вообще в роуминге с первой же минуты)))))есть, но он тоже временами отваливпется и тормозит
я им не пользуюсь уже год почтилайф вообще в роуминге с первой же минуты)))))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.