andrik1488
Гуру
А я вчора кайфанув від свинини, зараз на днях на своє ДН щось схоже буду варганити, да побольше
так ты рак у нас)))А я вчора кайфанув від свинини, зараз на днях на своє ДН щось схоже буду варганити, да побольше
Прочитав "від сивини". Багато думав.А я вчора кайфанув від свинини, зараз на днях на своє ДН щось схоже буду варганити, да побольше
Тааааак)))так ты рак у нас)))
Ну не сказав би що там прям ажіотаж.Мы вели диалог об альфе, он Пантера раздаёт. Там уже половина мест за 10 минут забита
Ну на амф довго записувались, а тут потік пішовТааааак)))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну не сказав би що там прям ажіотаж.
Мені здається більшість "хотелок" сольових ще поки десь на параної в шкафу сидять, коли вилізуть - запишуться.
Ну просто Пантера видала тему з амфом вчора і вийшла.Ну на амф довго записувались, а тут потік пішов
Тільки на бутіратшо тут ? проби мескаліну є вже ?
ну прикольна штука, мені сподобався)Тільки на бутірат
Мені такожну прикольна штука, мені сподобався)
Це про "на протязі кількох місяців, до кінця року"?Президент заявив, що будуть перемовини про мир
Так. Та слабо віриться. Може вкид для масЦе про "на протязі кількох місяців, до кінця року"?
ох, от него блюёшь дальше, чем видишьшо тут ? проби мескаліну є вже ?
ну это как раз столько, сколько необходимо чтоб остаток солдат положить, дальше придётся договариваться ..Це про "на протязі кількох місяців, до кінця року"?
да я вообще под одеялом из овчины сплю)Ху, хоть чуть-чуть дышать легче))
"Коли душніла покинув чат"Ху, хоть чуть-чуть дышать легче))
ору, сцк)))"Коли душніла покинув чат"
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.