📢Флудилка Klad City! Каждые 2000 сообщений 1 победитель на 30 юсдт🫠

Да я понимаю что ноябрь на улице но не декабрь же.
Так не хочется холодов
Мені більш за все не хочеться щоб кацапи були,щоб вони продовжували жити після всього, що зробили з нами.. їхне існування - ось цього мені не хочеться..
А холод - то пережити можна))

Мені більш за все не хочеться щоб кацапи були,щоб вони продовжували жити після всього, що зробили з нами.. їхне існування - ось цього мені не хочеться..
А холод - то пережити можна))
Ну ты конечно прав. Очень хочется чтобы быстрее закончилась война тут я с тобой полностью согласна. 🥹

Ну ты конечно прав. Очень хочется чтобы быстрее закончилась война тут я с тобой полностью согласна. 🥹
Да очень хочется чтоб закончилась война.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бро надо не меньше пяти слов тут

Доброе утро марочка как дела бро?)
Та живий, здоровий, начебто))
Ти як?
Я думаю это всем абсолютно хочется Кто живёт в Украине. У нас опять вчера в Харькове прилёты были.
Та це пиздець..
Я до сліз адо до ьсказу кожен раз завожусь, як бачу що в Харкові, що ті істоти роблять..з містом та з людьми..

А ще - коли я чую скільки наші гніди пИздять , наживаючись на війні та під час війни..

Ти як?

Та це пиздець..
Я до сліз адо до ьсказу кожен раз завожусь, як бачу що в Харкові, що ті істоти роблять..з містом та з людьми..

А ще - коли я чую скільки наші гніди пИздять , наживаючись на війні та під час війни..
Ничего марочка прорвёмся вот увидишь победа за нами в любом случае.
Украина рулит!!!

Ти як?

Та це пиздець..

Та нормально вроде, сейчас день начинается, будем писать в темах

Да стреляли по нам крепко очень Я на полу вообще прятался
Я не уявляю ..
У нас буває, але ж не з такою частотою, як у вас..
22й рік - майже 300 днів без виймачки, щодня по Харкову летіло..потім трошки рідше і потім знову

Я не уявляю ..
22й рік - майже 300 днів без виймачки, щодня по Харкову летіло..потім трошки рідше і потім знову
Да они твари и звери не прекращают нас долбить со всех сторон как дятлы.
Но тем не менее покажи вы здоровы и зато благодарность вселенной 🥰

Ничего марочка прорвёмся вот увидишь победа за нами в любом случае.
Украина рулит!!!
Це так ..але ж боядота серед нас , її багато і они нас здають, або просто усі соки висвітлюють..
Гидко все це бачити..
Мільярди по шафам, і нічого, а людина походження дров не пояснює - піздуй у буцегарню..

Да они твари и звери не прекращают нас долбить со всех сторон как дятлы.
Но тем не менее покажи вы здоровы и зато благодарность вселенной 🥰
Дятли - вони хоч лікують, шкідників видовбують, а ті істоти за гроші вбивають нас((
В голові не вкладається...
Жах..

Я не уявляю ..
Та помню вышли с бабушкой на улицу ночью громко было, смотрим а на горизонте зарево будто солнце встаёт, газопровод подорвали

Це так ..але ж боядота серед нас , її багато і они нас здають, або просто усі соки висвітлюють..
Гидко все це бачити..
Мільярди по шафам, і нічого, а людина походження дров не пояснює - піздуй у буцегарню..

Дятли - вони хоч лікують, шкідників видовбують, а ті істоти за гроші вбивають нас((
В голові не вкладається...
Жах..
Ты прям подметила очень чётко.
Сейчас исправлю не дятлы отвали Сволочи скоты нелюди черти твари.

Polly
Вчора ось таке з фаршу наробив))
18 котлет вийшло))
Переглянути вкладення 55486
Ты же помнишь ты мне пробу обещал выслать Я вижу годится такой товарчик у меня аж аппетит появился Я только говорила малому давай позавтракаем 🌹🌹🌹👍

Та помню вышли с бабушкой на улицу ночью громко было, смотрим а на горизонте зарево будто солнце встаёт, газопровод подорвали
Мені от саме літніх людей шкода .бабуся моя не дожила до цього...
Але пережила усі голодомори до останнього не росказувала - важко було згадувати..
Як би не радянська влада - в мене була би велика родина..
4х дітей поховала моя бабуся...під час голодоморів

Мені от саме літніх людей шкода .бабуся моя не дожила до цього...
Але пережила усі голодомори до останнього не росказувала - важко було згадувати..
Як би не радянська влада - в мене була би велика родина..
4х дітей поховала моя бабуся...під час голодоморів
Прикинь а моей маме 82 года и она одну войну пережила и сейчас во вторую сейчас получается она сказала я переживаю вторую. Я тебя хочу сказать что то поколение намного в индустрии чем мы.
Правда сильно она стареет война и ушатывает. 😭

Назад
Зверху Знизу