Не забувай в неї малой мастер спорту щоб нееавалявя тебя буду трогать за ухо
Не забувай в неї малой мастер спорту щоб нееавалявя тебя буду трогать за ухо
было и такое конечно кто споритНе я полгода не курил было такое
Я часом самокрутки з табаку кручуЯ на табаку перейшов . Але позбутися звички не може нормально
Цікаво для чого було знову починатиНе я полгода не курил было такое
То це потужно, вже можна було і не починатиНе я полгода не курил было такое
ЧТДНе бро ці дитячі приколи не для мене немає хворих людей є люди які нелюди зовсім, щоб ти розумів живих людей з душою мало а це тести для ботів які думають що вони люди
Ну да старший брат может навалять)Не забувай в неї малой мастер спорту щоб нееаваляв
Бро всё равно хотелось как ни крутиТо це потужно, вже можна було і не починати
а может и не навалятьНу да старший брат может навалять)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Бро всё равно хотелось как ни крути
Да не у всіх котируютьсяЧТД
Бро ці тести котуюсь сьогодні у психологів і психіатрів ...
Ну да может дома посидеть тожеа может и не навалять
хорошая идея почему бы нетНу да может дома посидеть тоже
Ти слухай самого себе якщо ти бачиш і відчуваєш що то не так значить не так, бо якщо дев'ять чоловік хворих і прийдуть до тебе здорового і скажуть що це ти хворий а вони здорові....подумай над цими словамиОсь так це і працює ) а якщо твою ідею записати то розповсюдити . І в тебе почнуть вірити люди ) що це буде не релігія ? А релігія це лож піздешь и провокація? У се те що ти описав прописано усюди крім християнства . Там закликають страждати . У сатанинській книзі написано що ти повинен робити усе тільки для себе і ніяк інакше . У індуізмі про те що ти робиш обов'язково повернеться . Тому ти сам описав те що було описано у релігіях світу .
Треба, щоб кожний день був гарний настрійсмотря какое настроение будет да
я ее поддержу пожалуй сейчасхорошая идея почему бы нет
надо но такого сложно достичьТреба, щоб кожний день був гарний настрій
Я наслождаюся життям мені цей світ уже зрозумілий повністю я тепер пізнаю себеDid а чим ти займаєшся по життю ?крім роздуття ідей у своїй голові !
Да но по самому себе реально можно ощутить здоровый ты или нетТи слухай самого себе якщо ти бачиш і відчуваєш що то не так значить не так, бо якщо дев'ять чоловік хворих і прийдуть до тебе здорового і скажуть що це ти хворий а вони здорові....подумай над цими словами
Я намагаюся бути самобутнім . Але чекаю визнання ... Хай то буде у 500 чоловік хай у мільйона . Хай коні думають у них голова більшаТи слухай самого себе якщо ти бачиш і відчуваєш що то не так значить не так, бо якщо дев'ять чоловік хворих і прийдуть до тебе здорового і скажуть що це ти хворий а вони здорові....подумай над цими словами
так точноДа но по самому себе реально можно ощутить здоровый ты или нет
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.