А вожу ли это как мне интересно я тебе говорила или нет Не тронь мою головувсё будет в ажуре мен
для своем мамы ты всегда будешь хлопцем)Та є за що, і я хлопче вже переріс, не 25 вже
Ще можна спробувати кинути палитиОпять курить пошёл что ещё можно делать
Да ты прав делаем одновременно этоНу то нормально курим і робимо одночасно
А шо вже з головою ти про що зараз кажешА вожу ли это как мне интересно я тебе говорила или нет Не тронь мою голову
Вот я тоже так решила что никаких тестов я проходить не собираюсьНе бро ці дитячі приколи не для мене немає хворих людей є люди які нелюди зовсім, щоб ти розумів живих людей з душою мало а це тести для ботів які думають що вони люди
я тебя буду трогать за ухоНе тронь мою голову
Та шо тут пробувати кінці і все знайшов проблемуЩе можна спробувати кинути палити
Да я уже бросал не хочу большеЩе можна спробувати кинути палити
Ось так це і працює ) а якщо твою ідею записати то розповсюдити . І в тебе почнуть вірити люди ) що це буде не релігія ? А релігія це лож піздешь и провокація? У се те що ти описав прописано усюди крім християнства . Там закликають страждати . У сатанинській книзі написано що ти повинен робити усе тільки для себе і ніяк інакше . У індуізмі про те що ти робиш обов'язково повернеться . Тому ти сам описав те що було описано у релігіях світу .Я маю знання і віра це означає пізнати....я пізнав себе тому вірю в себе і собі, я є сам творець свого життя в я вирішую пити мені чи їсти ..кожна наша дія сьогодні принесе результат завтра деякі наші поступки приносять результат через роки тому що посієш те пожнеш
Кожне слово повернеться тобі в п'ять разів сильніше
Я які тести тобі пропонували ?Вот я тоже так решила что никаких тестов я проходить не собираюсь
делаем как можемДа ты прав делаем одновременно это
А в мене на півдня хваталоДа я уже бросал не хочу больше
Но надо добить эту флудилку потому что я спать хочуделаем как можем
во всю катушку
тест на сдвгЯ які тести тобі пропонували ?
Я на табаку перейшов . Але позбутися звички не може нормальноЩе можна спробувати кинути палити
ну мы этим и занимаемсяНо надо добить эту флудилку потому что я спать хочу
Не я полгода не курил было такоеА в мене на півдня хватало
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.