Що ты шо ) це моі гроші ... Я їх нафлудивВася сидить і параною ловить я всім сказав щоб зарегалися і гроші заробляли шо не так всіх мультами назвеш...скоро десять чоловік зарегалися і тоді кричи
Що ты шо ) це моі гроші ... Я їх нафлудивВася сидить і параною ловить я всім сказав щоб зарегалися і гроші заробляли шо не так всіх мультами назвеш...скоро десять чоловік зарегалися і тоді кричи
В мене дома росте авокадо дома офігенноВот и с базиликом так же получилось ) думай об этом
Мені похео пацани пишуть якийсь дибіл щось там пише ахза я казав їм це хворий в нього параноядействия уровня амёба
с твоим суржиком кривым особо не зашифруешься
Я только косточку кинул сижу жду пока вылупитсяВ мене дома росте авокадо дома офігенно
да ты прав я тоже заметил, обычно сложные люди самые лучшиену ничего не поделаешь такая человечья натура
та тебе на все похерМені похео пацани пишуть якийсь дибіл щось там пише ахза я казав їм це хворий в нього параноя
Треба жити в теперішньому часітоже верно
ее уже не вернуть
В мене нормально проросло вжеЯ только косточку кинул сижу жду пока вылупится
Когда гуакомоле кушать будем ?В мене нормально проросло вже
и жить одним днемТреба жити в теперішньому часі
ПаксумВсім пакс
А завтра що будеш робити ?и жить одним днем
не завтра
шо за конкурсная работа там что-ли?ща десять мультов зарегаю и буду за свою конкурсную работу, за которую никто не голосует голосовать
ууу, а остальные ж не видят
крекс пекс фекс пий фервексВсім пакс
спроси лучше у воняющего, он же лучше знает)шо за конкурсная работа там что-ли?
Шо у вас там несеться ?Там натурі пофіг на паранїків не ображаються я забув
Та да в нього параноя там включилася почало верещати як хворешо за конкурсная работа там что-ли?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.