А ты что бы хотел чтобы мы делалиЧто вы тут делаете вообще?
А ты что бы хотел чтобы мы делалиЧто вы тут делаете вообще?
Розтаємничили діда, а так ховався вінТогда всё понятно две жены любовница куча внуков А сам скрываюсь алименты не платишь
Непереживай до сорока якщо дотягнеш то буде добре аххата чего, 40 лет еще не приговор
Дотягне, це ж не 79, що дотягувати требаНепереживай до сорока якщо дотягнеш то буде добре ахха
Да я такий в мене гарем тут набору цілий дач домовРозтаємничили діда, а так ховався він
Дед признавайся я у тебя жена или любовница???Непереживай до сорока якщо дотягнеш то буде добре ахха
Ну дивись1,5 кг груші 60 грн . Цукор 30 грн кг ,імбир 30 грамм на порцію , ваніль на кінчику ножа )Не може такого бути, не віриться
Та він казав що воювать піде бо в тилу тілткі криси виділять то скоро підеДотягне, це ж не 79, що дотягувати треба
Моей маме вообще 82 и норм и она у меня такой живчик ещёДотягне, це ж не 79, що дотягувати треба
Да точно а чого шо таке так чи як можна такДед признавайся я у тебя жена или любовница???
А где ты груш насобирал в холода-тоНу дивись1,5 кг груші 60 грн . Цукор 30 грн кг ,імбир 30 грамм на порцію , ваніль на кінчику ножа )
З одного кг груші без відходів отримуємо 650 грамм ждему
Ми використали 150 г цукру -5грн
+Імбир +ваніль це 70 грн всього . А 300 грамм груша з імбирем продається за 160 грн
Та психоделиками сильно не подвіжу'шь . Я вчора кет юзав . Та випав нах з потоку ...Це прогрес
Мені вже навіть і психоделіків менше хочеться
Я наповнився в своєму пізнані в якісь мірі
На базаріА где ты груш насобирал в холода-то
Вы за неопределённые ответы Я не понялаДа точно а чого шо таке так чи як можна так
Що немає в мене жінка є свята секта вінчалаДа точно а чого шо таке так чи як можна так
А я думала у тебя сад фруктовый.Та психоделиками сильно не подвіжу'шь . Я вчора кет юзав . Та випав нах з потоку ...
Повідомлення об'єднано автоматично:
На базарі
Заговор кругом один заговор ахха саме так воно все і єА я думала у тебя сад фруктовый.
Просто у меня две груши они уже отошли.
Мы с малым закрывали их собственном соку
Но всё теперь я успокоилась а то я уже нервничает начала. Всё цёмкаю тебяЩо немає в мене жінка є свята секта вінчала
Ну где же ты тут заговор увидел я рядышком с тобой Малыш тоже да и пацаны вместе с намиЗаговор кругом один заговор ахха саме так воно все і є
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.