дом купила чи построила? или малого припахалаЯ уже инжир посадила растёт уже лет 12 дом есть осталось дело за малым
дом купила чи построила? или малого припахалаЯ уже инжир посадила растёт уже лет 12 дом есть осталось дело за малым
Я чому думав, що молодше ?я думал ты чуть младше
Дурное дело нехитрое. Успеешь ещё всё если захочешьЦе про мене, в 40 не успів
Та тут люта швидкістьбудем писать так шо аж сервера охуеют
ну думал лет 30 тебе, примерноЯ чому думав, що молодше ?
У меня квартира. А у мамы она в доме дерево растёт. А малого только по уборочке могу припахать или покушать приготовить он у меня прелесть а не племяшкадом купила чи построила? или малого припахала
Так, ти вже наситився пізнанням, нового щось требаЦе прогрес
Мені вже навіть і психоделіків менше хочеться
Я наповнився в своєму пізнані в якісь мірі
повезло значит тебе с малымУ меня квартира. А у мамы она в доме дерево растёт. А малого только по уборочке могу припахать или покушать приготовить он у меня прелесть а не племяшка
А я вообще больше 25 бы не дала быну думал лет 30 тебе, примерно
Це таємниця мого особистого життя міра безпеки без коментарівА в тебе є діти і внуки ?
не, по общению видно когда человек старше, а когда шкетА я вообще больше 25 бы не дала бы
Новая не всегда хорошая. Лучше старое оно проверено еТак, ти вже наситився пізнанням, нового щось треба
Да вже дітей не буде по ходуДурное дело нехитрое. Успеешь ещё всё если захочешь
та чего, 40 лет еще не приговорДа вже дітей не буде по ходу
Який ти засекречений, аж страшноЦе таємниця мого особистого життя міра безпеки без коментарів
Тогда всё понятно две жены любовница куча внуков А сам скрываюсь алименты не платишьЦе таємниця мого особистого життя міра безпеки без коментарів
Для мужчины это вообще самый расцветта чего, 40 лет еще не приговор
Більше імен треба якраз созрел ужеА я вообще больше 25 бы не дала бы
Звичайно, не приговор, але вже молодість пішлата чего, 40 лет еще не приговор
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.