Ты же мой любимый спорт икДа бро спорт витягує з усього гімна
Ты же мой любимый спорт икДа бро спорт витягує з усього гімна
По наркоспортуДа-да сильных я смотрю полно
Тут я знаю они спортсмены собрались
Точно я не говориПо наркоспорту
Перед девочкой небось красовалсяКолись жав штангу, а недавно на бруси виліз і офігів, як груди болять
Скоро сама спортсменкою станешТы же мой любимый спорт ик
Ну я же о чём и говорюПо наркоспорту
По-любому где-то нашёлПеред девочкой небось красовался
Обман...перший тиждень ще нікотін є в крові то не тягне крепко а от на другий третій тиждень ти такий агресивний стаєш особливо коли є привичка поїсти і піти в парашу покурити, або привичка випити каву і папіроску то це бро жесть зато потім ти а раюГоворять перші три дні головне продержатися
Сегодня буду красоваться своими спортивными достижениями пускай они останутся при мне и в секретеСкоро сама спортсменкою станеш
скоко на брусьях можешь?Колись жав штангу, а недавно на бруси виліз і офігів, як груди болять
Ну а как по-другомуПо-любому где-то нашёл
Кава і папіроска це єОбман...перший тиждень ще нікотін є в крові то не тягне крепко а от на другий третій тиждень ти такий агресивний стаєш особливо коли є привичка поїсти і піти в парашу покурити, або привичка випити каву і папіроску то це бро жесть зато потім ти а раю
есть такой контактДа бро спорт витягує з усього гімна
Да бро да ..точно так вечора категорія дозволяє аххаПо наркоспорту
Да всё по стипененькоскоко на брусьях можешь?
step by stepДа всё по стипененько
Ну да где-то такНу а как по-другому
Спорт - силаДа бро спорт витягує з усього гімна
У меня есть ещё один племяшек Так кто-то у меня КМС по боксу и тоже спортсмен из нашей песочницыесть такой контакт
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.