@KLAD CITY 1380$

Получается все эти Гуру, Конфуции и тд - это ебучая пиздашушера, микс тестеров, пробников и чаек. Основные бабки крутят те сектанты, кто лишнего слова не скажет в ленте, о них мы узнаем только когда их въебали на 1000+ евро
Сказал как гуру , ахаха

я був б
В нашем клиентском соглашении есть даже пункт о том что сделки выше 500 долларов только через босса иначе есть риск ваши деньги скрысил наш бывший оператор , а босс много платил еще остальным кто так попал, он просто не вывозил и поэтому начал чуть игнорировать видимо. Я сожалению о произошедшем, но с возратом прийдется как минимум подождать, нету такой суммы у него .
и радий побачити хоч якусь сумму)

я був б

и радий побачити хоч якусь сумму)
Я впевнений що він віддасть тобі кошти. Пробуй якось товаром брати, так швидше можеш отримати.

Я трохи в курсі що там за ситуація. 95% продавців просто би закрили магазин і створили новий. Це продавець ще старається розрулити ситуацію і у нього це поступово вийде.

Я теж мав брати оптом партію цукерок, як і ти. Але мене врятувало те, що я зачасту користуюся гарантом, так як життя вже навчило… І у оператора хуєсоса просто не вийшло мене киданути.

з оператором поговорили, кошти мені не вернуть поки адміністрація не змусить
Admin ви нам потрібні шановний пане
Повідомлення об'єднано автоматично:

доречі я не вірю що у шопа з 3 форумами нема повернути таку сумму це чуш полна

Останнє редагування:
з оператором поговорили, кошти мені не вернуть поки адміністрація не змусить
Admin ви нам потрібні шановний пане

доречі я не вірю що у шопа з 3 форумами нема повернути таку сумму це піздеж полний
С какими 3мя форумами? Мы только тут остались, там старые ветки когда еще все хорошо было были и не на 3х а на 4 рех. Щяс только лаба

Viknes

Балів: -5
ойойой тоді точно треба адміністрація, ви ж щас всіх покідаете і в закат уже проходили це

Останнє редагування:
ойойой тоді точно треба адміністрація, ви ж щас всіх понайобуєте і в закат уже проходили це
По вашему заказу хотим пояснить следующее:
1. Оплата на сумму $1200+ не поступила на основной счёт магазина, и, соответственно, заказ не может быть обработан.
2. Согласно пунктам 3.2.1 – 3.2.3 наших правил, заказы свыше $500 оплачиваются строго через главный аккаунт магазина. Эта мера введена именно для защиты клиентов и предотвращения подобных ситуаций.
3. К сожалению, вы оплатили заказ через оператора, который оказался мошенником. Эти средства не поступили к нам, а были перехвачены третьим лицом.

Тем не менее, нам важно сохранить доверие к магазину, поэтому, несмотря на то что деньги мы фактически не получили, мы готовы предложить лояльные условия:

👉 Компенсация в размере 30-40% — за наш счёт, как исключение и жест доброй воли.
👉 Компенсация может быть оформлена в виде:
– Личного купона/скидки
– Частичного товара/услуги
– Возврата части суммы любым удобным способом

Просим отнестись с пониманием: магазин не несёт ответственности за оплату вне правил, однако мы готовы пойти навстречу, чтобы минимизировать ваши потери.

Ждём вашего ответа по предложенному варианту.

жду рішення арбітра, мене не влаштовує це
при тому що ваш оператор знав про закупки у вашого скамера і вони це обсуждали (в звязку з цим я не вірю що гроші не дійшли до основного опера, так як закупки з европи проводить саме основний оператор а скамер соскамився через місяць після оплати замовлення)((пруви про те що вони це обговорювали у мене є, оператор про це давно мені писав і я давно це заскрінив))
про це у мене теж є скріни
вважаю що ваше правило це просто метод скама покупців і операторів ви наймете назад чи перевели на інший шоп
дивно що ви весь час говорили що відшкодуєте повну сумму тому що це ваша провина взяти на роботу скамера а тут уже все змінилось

ойойой тоді точно треба адміністрація, ви ж щас всіх понайобуєте і в закат уже проходили це
Мы не кого не обманывали, только у вас вопрос не закрытый остался
жду рішення арбітра, мене не влаштовує це
при тому що ваш оператор знав про закупки у вашого скамера і вони це обсуждали (в звязку з цим я не вірю що гроші не дійшли до основного опера, так як закупки з европи проводить саме основний оператор а скамер соскамився через місяць після оплати замовлення)((пруви про те що вони це обговорювали у мене є, оператор про це давно мені писав і я давно це заскрінив))
про це у мене теж є скріни
вважаю що ваше правило це просто метод скама покупців і операторів ви наймете назад чи перевели на інший шоп
дивно що ви весь час говорили що відшкодуєте повну сумму тому що це ваша провина взяти на роботу скамера а тут уже все змінилось
Это не основной опер, а босс. Было два оператора, первый уволился примерно в то же время когда второй нас кинул , и скрысил товар+ накидал кучу людей. Вы когда совершаете покупку у нас вы принимаете пользовательское соглашение в боте у нас каждый клиент перед покупкой принимает это соглашение, вы можете его там и прочитать.

а ще можете розказати чому оператор чистить всі перепискі і у мене немає ні одного чату з минулими його аккаунтами ?
а якщо і є то там по 5 повідомлень

я не користуюсь вашим ботом а замовляю у оператора і про це мене оператор чомусь не попередив а ваш бос обсуждаючи мою покупку з оператором чомусь вирішив лишити гроші оператору на гаманці? напомню оператор зіскамився через місяць після оплати і місяць гроші босс не заберав? не несіть цю чуш це просто жесть
арбітр жду справедливого рішення ця багадельня просто ужасає
Мы не кого не обманывали, только у вас вопрос не закрытый остался

Это не основной опер, а босс. Было два оператора, первый уволился примерно в то же время когда второй нас кинул , и скрысил товар+ накидал кучу людей. Вы когда совершаете покупку у нас вы принимаете пользовательское соглашение в боте у нас каждый клиент перед покупкой принимает это соглашение, вы можете его там и прочитать.

і ще хочу додати що після оплати канфет я замовляв ще вейпи які ваш опер удачно висла мені через 15 днів після оплати канфет вейпів було на 1000дол+ який сенс ваш опер нашов удобний метод слиться і не платить і це полна херня
ну і ще додам що відправки робив оператор сам особисто і пруфи цього також у мене є
тому найоб на 1200 оператором не актуальний бо він наебав би і на 1000 і на вейпи нема сенсу брать чуть чуть коли ти кідаеш
тому вважаю кідає саме босс мене і всіх хто це читає

Останнє редагування:
ух як же я жду перших слов арбітра
сиджу оновлюю сторінку
надеюсь мене в грязь не втопчуть побачивши всю ситуацію

Історія канєш може закінчитись пєчально шоп уйде в закат, зявляться ще пара-трійка незрозумілих чи зрозумілих арбітражів і тоді автор може взагалі отримати понт. Депозит у продавця всього 500$

Історія канєш може закінчитись пєчально шоп уйде в закат, зявляться ще пара-трійка незрозумілих чи зрозумілих арбітражів і тоді автор може взагалі отримати понт. Депозит у продавця всього 500$
там сапорт і шоп чи це у них общій залог:?

плакали мої шекелі
Та може і нє. Просто на даний момент швидкість розгляду арбітражіа приблизно нульова і поки до твого дійде черга - ситуація може ще купу разів змінитися.

Бабки не хилые, удачи в решении

Та може і нє. Просто на даний момент швидкість розгляду арбітражіа приблизно нульова і поки до твого дійде черга - ситуація може ще купу разів змінитися.
в шопі я мало впевнений він вже себе показав тому слів скоріш за все буде

Назад
Зверху Знизу