Сказал как гуру , ахахаПолучается все эти Гуру, Конфуции и тд - это ебучая пиздашушера, микс тестеров, пробников и чаек. Основные бабки крутят те сектанты, кто лишнего слова не скажет в ленте, о них мы узнаем только когда их въебали на 1000+ евро
Сказал как гуру , ахахаПолучается все эти Гуру, Конфуции и тд - это ебучая пиздашушера, микс тестеров, пробников и чаек. Основные бабки крутят те сектанты, кто лишнего слова не скажет в ленте, о них мы узнаем только когда их въебали на 1000+ евро
и радий побачити хоч якусь сумму)В нашем клиентском соглашении есть даже пункт о том что сделки выше 500 долларов только через босса иначе есть риск ваши деньги скрысил наш бывший оператор , а босс много платил еще остальным кто так попал, он просто не вывозил и поэтому начал чуть игнорировать видимо. Я сожалению о произошедшем, но с возратом прийдется как минимум подождать, нету такой суммы у него .
Я впевнений що він віддасть тобі кошти. Пробуй якось товаром брати, так швидше можеш отримати.я був б
и радий побачити хоч якусь сумму)
С какими 3мя форумами? Мы только тут остались, там старые ветки когда еще все хорошо было были и не на 3х а на 4 рех. Щяс только лабаз оператором поговорили, кошти мені не вернуть поки адміністрація не змусить
Admin ви нам потрібні шановний пане
Повідомлення об'єднано автоматично:
доречі я не вірю що у шопа з 3 форумами нема повернути таку сумму це піздеж полний
По вашему заказу хотим пояснить следующее:ойойой тоді точно треба адміністрація, ви ж щас всіх понайобуєте і в закат уже проходили це
Мы не кого не обманывали, только у вас вопрос не закрытый осталсяойойой тоді точно треба адміністрація, ви ж щас всіх понайобуєте і в закат уже проходили це
Это не основной опер, а босс. Было два оператора, первый уволился примерно в то же время когда второй нас кинул , и скрысил товар+ накидал кучу людей. Вы когда совершаете покупку у нас вы принимаете пользовательское соглашение в боте у нас каждый клиент перед покупкой принимает это соглашение, вы можете его там и прочитать.жду рішення арбітра, мене не влаштовує це
при тому що ваш оператор знав про закупки у вашого скамера і вони це обсуждали (в звязку з цим я не вірю що гроші не дійшли до основного опера, так як закупки з европи проводить саме основний оператор а скамер соскамився через місяць після оплати замовлення)((пруви про те що вони це обговорювали у мене є, оператор про це давно мені писав і я давно це заскрінив))
про це у мене теж є скріни
вважаю що ваше правило це просто метод скама покупців і операторів ви наймете назад чи перевели на інший шоп
дивно що ви весь час говорили що відшкодуєте повну сумму тому що це ваша провина взяти на роботу скамера а тут уже все змінилось
Мы не кого не обманывали, только у вас вопрос не закрытый остался
Это не основной опер, а босс. Было два оператора, первый уволился примерно в то же время когда второй нас кинул , и скрысил товар+ накидал кучу людей. Вы когда совершаете покупку у нас вы принимаете пользовательское соглашение в боте у нас каждый клиент перед покупкой принимает это соглашение, вы можете его там и прочитать.
там сапорт і шоп чи це у них общій залог:?Історія канєш може закінчитись пєчально шоп уйде в закат, зявляться ще пара-трійка незрозумілих чи зрозумілих арбітражів і тоді автор може взагалі отримати понт. Депозит у продавця всього 500$
Всего 500 $там сапорт і шоп чи це у них общій залог:?
Та може і нє. Просто на даний момент швидкість розгляду арбітражіа приблизно нульова і поки до твого дійде черга - ситуація може ще купу разів змінитися.плакали мої шекелі
в шопі я мало впевнений він вже себе показав тому слів скоріш за все будеТа може і нє. Просто на даний момент швидкість розгляду арбітражіа приблизно нульова і поки до твого дійде черга - ситуація може ще купу разів змінитися.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.