Раньше да, а сейчас скорей всего взломали, и кидают.Всегда ровно работали
Раньше да, а сейчас скорей всего взломали, и кидают.Всегда ровно работали
А пруфы? А то без них вы нарушили правило о необоснованном высказывании в адрес действующего продавца
А пруфы? А то без них вы нарушили правило о необоснованном высказывании в адрес действующего продавца
Вот, теперь это обоснованая претензия. Все четкоПовідомлення об'єднано автоматично:
Просто тянет время, чтобы как можно больше кинуть
Усіх вітаю, хотів влаштовувався на роботу до KARLSHOP по контактам Телеграм з форуму
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Обговорили усі умови, домовились та 16.10 я вніс обовʼязковий залог 1000$ з того моменту оператор корме завтраками, щось вирішує, та не повертає кошти, прошу директорів шопів втрутитись, довіри вже немає, я цілеспрямований працювати а не чекати моря погоди !
Прошу повернути мої кошти !
Переглянути вкладення 52643Переглянути вкладення 52644Переглянути вкладення 52645Переглянути вкладення 52646Переглянути вкладення 52647Переглянути вкладення 52648Переглянути вкладення 52649Переглянути вкладення 52650Переглянути вкладення 52651Переглянути вкладення 52652
Переглянути вкладення 52653Переглянути вкладення 52654
Переглянути вкладення 52655Переглянути вкладення 52656Переглянути вкладення 52657Переглянути вкладення 52658Переглянути вкладення 52659Переглянути вкладення 52660Переглянути вкладення 52661Переглянути вкладення 52662Переглянути вкладення 52663Переглянути вкладення 52664
Переглянути вкладення 52665
Останні повідомлення від оператора телеграм сьогодні 18.10
Очікую відповіді по поверненню коштів!
шоп кидает клиентов. не вносите залог! лучше потратьте эти деньги на наркотики в проверенных шопах и ищите нормальную работу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Просто тянет время, чтобы как можно больше кинуть
Жалоба на KarlShop 110$
Ссылка на ответчика на форуме: KarlShop Сумма сделки: 110 usdt Подробное описание жалобы: Написал по контактам с форума Карлу 16-го числа в 21:00 , узнал есть ли в наличии 1🥥 ответ был да , 4 района на выбор, скинули деньги продавцу после чего он пишет готового клада нету нужно подождать...labrc.name
2) Продавець у нашому листуванні Телеграм котре було 16.10 чомусь видалив повідомлення зі своїм Кошельком та моє повідомлення з Хєш транзакцією проплатиСкарга на KARLSHOP
Посилання на відповідача на форумі: https://labrc.name/members/karlshop.2048/ Сума угоди: 405 USDT Повний опис скарги: 10 жовтня придбав у продавця 3г кокаїну відправкою, оплата USDT TRC-20. Майже щодня продавець каже, що відправка буде "сьогодні", а останніх кілька днів писав, що вже поїхало і...labrc.name
Удачи, ты 7й в очереди)Звертаюсь на форум так як мене дуже хвилює те що:
1) Ще вчора з ранку негативних коментарів та арбітражів по типу таких не було
2) Продавець у нашому листуванні Телеграм котре було 16.10 чомусь видалив повідомлення зі своїм Кошельком та моє повідомлення з Хєш транзакцією проплати
Переглянути вкладення 52669
Це мене ще більше збентежило та підказало іти на форум!
Ось як було коли я домовлявся та робив оплату 16.10
Ось як я вже знайшов сьогодні 18.10
Переглянути вкладення 52670Переглянути вкладення 52671
Ви можете сказати що це я видалив але навіщо це мені?
Я з вами домовився та чекав 2 доби відправки МК
KARLSHOP
прошу Головнокомандуючих магазину та їх сапортів відреагувати на дії оператора та повернути кошти !
Я не збираюсь псувати репутацію і більш того не маю часу на арбітраж
Прошу поважати мій час, і не робити дитячий садок !
Я так розумію він усім каже СЬОГОДНІ !!! ????Удачи, ты 7й в очереди)
Бро, я так шо влетел на 100 баксов, а не на 1000Я так розумію він усім каже СЬОГОДНІ !!! ????
конечноЯ так розумію він усім каже СЬОГОДНІ !!! ????
По 33 за грам не смутило ?Усіх вітаю, хотів влаштовувався на роботу до KARLSHOP по контактам Телеграм з форуму
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Обговорили усі умови, домовились та 16.10 я вніс обовʼязковий залог 1000$ з того моменту оператор корме завтраками, щось вирішує, та не повертає кошти, прошу директорів шопів втрутитись, довіри вже немає, я цілеспрямований працювати а не чекати моря погоди !
Прошу повернути мої кошти !
Переглянути вкладення 52643Переглянути вкладення 52644Переглянути вкладення 52645Переглянути вкладення 52646Переглянути вкладення 52647Переглянути вкладення 52648Переглянути вкладення 52649Переглянути вкладення 52650Переглянути вкладення 52651Переглянути вкладення 52652
Переглянути вкладення 52653Переглянути вкладення 52654
Переглянути вкладення 52655Переглянути вкладення 52656Переглянути вкладення 52657Переглянути вкладення 52658Переглянути вкладення 52659Переглянути вкладення 52660Переглянути вкладення 52661Переглянути вкладення 52662Переглянути вкладення 52663Переглянути вкладення 52664
Переглянути вкладення 52665
Останні повідомлення від оператора телеграм сьогодні 18.10
Очікую відповіді по поверненню коштів!
Це із за якоїсь чайки ти видалив мій Хеш транзи з оплатою свій Кошель і позаблоковував мене ?Привет всем . Я на связи !
Поверьте , вернемся , все будет ОК.
из-за одной Чайки и его друзей, весь бизнес стал под угрозу.
Решили меня подставить !!!
Серотонин , тебе привет .
Я отмоюсь, а вот тот идиот со своими коллегами, нет
Смеется тот, кто смеется
ЩО ВИ ЩЕ ЦІКАВОГО ПРИДУМАЄТЕ ?Продавець у нашому листуванні Телеграм котре було 16.10 чомусь видалив повідомлення зі своїм Кошельком та моє повідомлення з Хєш транзакцією проплати
Це мене ще більше збентежило та підказало іти на форум!
Ось як було коли я домовлявся та робив оплату 16.10
Ось як я вже знайшов сьогодні 18.10
Ви можете сказати що це я видалив але навіщо це мені?
Я з вами домовився та чекав 2 доби відправки МК
@KARLSHOP
прошу Головнокомандуючих магазину та їх сапортів відреагувати на дії оператора та повернути кошти !
Я не збираюсь псувати репутацію і більш того не маю часу на арбітраж
Прошу поважати мій час, і не робити дитячий садок !
Привет всем . Я на связи !
Поверьте , вернемся , все будет ОК.
из-за одной Чайки и его друзей, весь бизнес стал под угрозу.
Решили меня подставить !!!
Серотонин , тебе привет .
Я отмоюсь, а вот тот идиот со своими коллегами, нет
Смеется тот, кто смеется
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.