Попробуй мист експрес или укр пошта, нп легко проверяют посылкиВсім привіт, завжди брав до 5 грам і тепер захотілося взяти чуть більшу кількість. Це взагалі безпечно брати таку кількість через НП? І чи чули ви історії що когось приймали на поштоматі?
Лично меня приняли с 0.33 кокса, дождались пока я от почтомата дойду до квартиры и там устроили маски шоуВсім привіт, завжди брав до 5 грам і тепер захотілося взяти чуть більшу кількість. Це взагалі безпечно брати таку кількість через НП? І чи чули ви історії що когось приймали на поштоматі?
Ахуеть, 0,33г. коки и такой перформансПопробуй мист експрес или укр пошта, нп легко проверяют посылки
Повідомлення об'єднано автоматично:
Лично меня приняли с 0.33 кокса, дождались пока я от почтомата дойду до квартиры и там устроили маски шоу
Во первых свежие данные для получения,во вторых я бы советовал юзать только почтомат в парадном, если такого не имеется то лучше курьерская доставка на адресс.Всім привіт, завжди брав до 5 грам і тепер захотілося взяти чуть більшу кількість. Це взагалі безпечно брати таку кількість через НП? І чи чули ви історії що когось приймали на поштоматі?
На пошті розтарабанили) В мене максимум що було, це прийшла не та позиція у великій кількості, я тоді думав підстава якасьЕщё бывают пустые посылки.
Сродни ненаходу влада.
Та не ризикуй, візьми 2 посилки з меншою вагою. Я б не радив кожен раз новий номер брати. Це пасеться. Новий номер у відправника і новий унікальний номер в отримувача - таке завжди привертає увагу до посилкиВсім привіт, завжди брав до 5 грам і тепер захотілося взяти чуть більшу кількість. Це взагалі безпечно брати таку кількість через НП? І чи чули ви історії що когось приймали на поштоматі?