Чи безпечно замовляти шишки через НП?

cardionic

Сектант
Повідомлення
51
Репутація
30
Вподобайки
87
Бали
234
Всім привіт, завжди брав до 5 грам і тепер захотілося взяти чуть більшу кількість. Це взагалі безпечно брати таку кількість через НП? І чи чули ви історії що когось приймали на поштоматі?

Всім привіт, завжди брав до 5 грам і тепер захотілося взяти чуть більшу кількість. Це взагалі безпечно брати таку кількість через НП? І чи чули ви історії що когось приймали на поштоматі?
Попробуй мист експрес или укр пошта, нп легко проверяют посылки
Повідомлення об'єднано автоматично:

Лично меня приняли с 0.33 кокса, дождались пока я от почтомата дойду до квартиры и там устроили маски шоу

Лично меня приняли с 0.33 кокса, дождались пока я от почтомата дойду до квартиры и там устроили маски шоу
Ахуеть, 0,33г. коки и такой перформанс 🤯

Нет

Во первых свежие данные для получения,во вторых я бы советовал юзать только почтомат в парадном, если такого не имеется то лучше курьерская доставка на адресс.

Ещё бывают пустые посылки.
Сродни ненаходу влада.
На пошті розтарабанили) В мене максимум що було, це прийшла не та позиція у великій кількості, я тоді думав підстава якась

Та не ризикуй, візьми 2 посилки з меншою вагою. Я б не радив кожен раз новий номер брати. Це пасеться. Новий номер у відправника і новий унікальний номер в отримувача - таке завжди привертає увагу до посилки

Та не ризикуй, візьми 2 посилки з меншою вагою. Я б не радив кожен раз новий номер брати. Це пасеться. Новий номер у відправника і новий унікальний номер в отримувача - таке завжди привертає увагу до посилки
Міні оптом дешевше чим по 5 брати, та й зараз так мені проблематично брати кожен раз, то чекати довго, то оператор пропав. Але ти правий, краще не ризикувати

Міні оптом дешевше чим по 5 брати, та й зараз так мені проблематично брати кожен раз, то чекати довго, то оператор пропав. Але ти правий, краще не ризикувати
якшо магаз перевірений, наприклад, білосніжка, і ти в них замовляєш декілька разів, не бачу смислу міняти номер. Якшо відправника не прийняли, то навряд чи тебе приймуть. Я на один номер замовляв 20 разів, був і опт 10 г амфу. Так шо тут не від номер залежить. Якшо стелс топ, то переживати не варто. А в яких магазів топ стелс можеш прочитати у відгуках

Во первых свежие данные для получения,во вторых я бы советовал юзать только почтомат в парадном, если такого не имеется то лучше курьерская доставка на адресс.
Так бля меня так и приняли, фио левое и почтомат в парадном

якшо магаз перевірений, наприклад, білосніжка, і ти в них замовляєш декілька разів, не бачу смислу міняти номер. Якшо відправника не прийняли, то навряд чи тебе приймуть. Я на один номер замовляв 20 разів, був і опт 10 г амфу. Так шо тут не від номер залежить. Якшо стелс топ, то переживати не варто. А в яких магазів топ стелс можеш прочитати у відгуках
Согласен, у меня был шоп этот, сапорт там база был, как его там, ну до нг закрылся

Та посылка шла странно, с киева в киев три дня она двигалась...
В мене теж таке було, йшла три дні, потім в поштоматі нема місця. Але там було 10 марок лсд, купа грошів, то я все одно пішов і все ок.

Так бля меня так и приняли, фио левое и почтомат в парадном
С пробой что ли?
Там похоже отправщик с одних данных партию посылок отправил среди которых контрольная закупка была.

Был на прошлой секте прием получателей проб грибов. Забыл шоп но того что приняли знаю. Ждали и знали что внутри.

Прямо в квартиру залетели как зашел или у дверей взяли? И как в итоге разрулил ситуацию?

Та посылка шла странно, с киева в киев три дня она двигалась...
в мене навіть тема була як я в кийові жив. Прийшла посилка з наркотою, немало, брав на кількох людей. Заходжу на відділення 227, кажу номер, мені кажуть прізвище не збігається. Я кажу, але от мій номер, а мені у відповідь - зараз покличемо адміністратора. Я вже крокую до виходу, думаю як рванути, але адміністратор каже видавайте і мені дають. То я виходив, думав у смітник скинути, але вулиця пуста, машин нема, людей нема, то забрав таки посилку. І все ок

Ты не перегибай:) какие маски шоу за 0.33 кокса?! Если конечно ты им сам не открыл.

Ты не перегибай:) какие маски шоу за 0.33 кокса?! Если конечно ты им сам не открыл.
Я знал много людей, работающих на НП. И слышал немало историй о приемах с чеком солей, грамом шишек, 1 таблеткой... Они ничем не гнушаются, поверь.

Назад
Зверху Знизу