cultura
Чайка - пробу не давать!
Тоже вєрно) он почтовічьок солєй роздає 3 гр) але я пас соля3 грамма можно пробой нахоботить,а 10 баксов пробу никто не даст
Тоже вєрно) он почтовічьок солєй роздає 3 гр) але я пас соля3 грамма можно пробой нахоботить,а 10 баксов пробу никто не даст
Кому що треба3 грамма можно пробой нахоботить,а 10 баксов пробу никто не даст
я не пью, от слова "совсем", потому не варик. Я вообще не прикурена,у меня низкий уровень толерантностиПовністю згоден) але вони накурюють, ну звісно, з часом, вже не так сильно, як 1-й раз, але робочі точно) а на чуть синьки валять з банкі плотної ніхуйово навіть вже прикуреного до них)
ну даКому що треба
Dobroezo вон бери на пробу солей себеТоже вєрно) он почтовічьок солєй роздає 3 гр) але я пас соля
Ну и заявочку у тебяТак ребята мне надо победить хотяб полтора раза(( если победы не будет то растроюсь конечно((
ДВа з половиною має бутиТак ребята мне надо победить хотяб полтора раза(( если победы не будет то растроюсь конечно((
ну ты за меня голосовал, значит победишь, не факт, что 3 раза, но победишьТак ребята мне надо победить хотяб полтора раза(( если победы не будет то растроюсь конечно((
соля и тополяDobroezo вон бери на пробу солей себе
От і я говорю те самену ты за меня голосовал, значит победишь, не факт, что 3 раза, но победишь
Прікол в тому, що коли присутня хотілка перемоги то воно якось так, по різному буває. А коли відпускаєш хотілку, заходиш такій, а ти виявляється 10 $ виграв і навіть не вкурсі цього був. Якби Black Pantera не нагадала вчора я б і не знав)Так ребята мне надо победить хотяб полтора раза(( если победы не будет то растроюсь конечно((
карма выебет за такие советы)))))Dobroezo вон бери на пробу солей себе
ты кстати уже тоже мудрец))) потому еще более убедителенОт і я говорю те саме
Також тут виграв 10 юсдт у флуді, а не знав, то мені в лс lemonchello написав, така приємна несподіванкаПрікол в тому, що уоли присутня хотілка перемоги то воно якось так, по різному буває. А коли відпускаєш хотілку, заходиш такій, а ти виявляється 10 $ виграв і навіть не вкурсі цього був. Якби Black Pantera не нагадала вчора я б і не знав)
Не он любит!карма выебет за такие советы)))))
это я так выграла 10 баксов и Glebii мне сказал об этомПрікол в тому, що коли присутня хотілка перемоги то воно якось так, по різному буває. А коли відпускаєш хотілку, заходиш такій, а ти виявляється 10 $ виграв і навіть не вкурсі цього був. Якби Black Pantera не нагадала вчора я б і не знав)
та ну блин, я пока не готов стать отцомАле у Carvoeiro мабуть все по іншому) бо він в цій теми виходячи з кількості перемог явно папка (в сенсі батя))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.