Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Повністю згоден) але вони накурюють, ну звісно, з часом, вже не так сильно, як 1-й раз, але робочі точно) а на чуть синьки валять з банкі плотної ніхуйово навіть вже прикуреного до них)
Прікол в тому, що коли присутня хотілка перемоги то воно якось так, по різному буває. А коли відпускаєш хотілку, заходиш такій, а ти виявляється 10 $ виграв і навіть не вкурсі цього був. Якби Black Pantera не нагадала вчора я б і не знав)
Прікол в тому, що уоли присутня хотілка перемоги то воно якось так, по різному буває. А коли відпускаєш хотілку, заходиш такій, а ти виявляється 10 $ виграв і навіть не вкурсі цього був. Якби Black Pantera не нагадала вчора я б і не знав)
Прікол в тому, що коли присутня хотілка перемоги то воно якось так, по різному буває. А коли відпускаєш хотілку, заходиш такій, а ти виявляється 10 $ виграв і навіть не вкурсі цього був. Якби Black Pantera не нагадала вчора я б і не знав)