Більше позитиву друзі
Але завдяки тобі я виправив і подав усе найкраще одним текстом. Якщо суддя вирішить що виграв ти бо твої руки кращі, і людські. Будь ласка я не жадний.Гав гав, выживает сильнейший. Сделал бы изначально правильно, я бы и слова не сказал.
![]()
ЛегкоІ окрім того що ти зауважив виживає сильніший хотів би противитися якби ти злив щ команди ворогу чи противнику людину напарника хто би тоді став сильнішим?
Вітаю,тут ти перемігМіністерство відправляє
Наш клієнт відпочиває,
Міністерство відаправок
Ми працюємо, ви відпочиваєте
В день оплати відправляєм
Про клієнтів ми подбаєм
НЕНАХОД !?
Забудьте, з нами ви отримаєте все вчасно і без затримок
Міністерство відправок
Українці
Да твои немцы любимые 100%І окрім того що ти зауважив виживає сильніший хотів би противитися якби ти злив щ команди ворогу чи противнику людину напарника хто би тоді став сильнішим?
Вітаю бро! Гарного відпочинку!Вітаю,тут ти переміг
Подивимось хто сміятиметься останнім.Да твои немцы любимые 100%
Цікаво, а скільки товару виграв???Вітаю,тут ти переміг
А злили їх пендосиДа твои немцы любимые 100%
Який він Українець? /Що не бачиш що воно чмо ганебне.Українці
Ще ніскільки,тепер обираємо одного переможця із всіх,ще не забирав посилку?)Подивимось хто сміятиметься останнім.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Цікаво, а скільки товару виграв???
А злили їх пендоси
Так я гімно, і гімно краще не чіпатиЯкий він Українець? /Що не бачиш що воно чмо ганебне.
Чому ж?позавчора ти виграв,будуть не лише на уважність,те що більше заходе те і будемо проводитиБільше брати участь в таких конкурсах не збираюся. Все не чесно. Я не уважний. Короче не благородна то справа![]()
Крутяк![]()
ГотовыЧому ж?позавчора ти вигра,будуть не лише на уважність,те що більше заходити буде те і проводиться буде
Початок через 5 хвилин
5 хвилин до старту
Міністерство відправляє
Наш клієнт відпочиває,
Міністерство відаправок
Ми працюємо, ви відпочиваєте
В день оплати відправляєм
Про клієнтів ми подбаєм
НЕНАХОД !?
Забудьте, з нами ви отримаєте все вчасно і без затримок
Міністерство відправок
А хули ты лезишь не в свое дело? У меня неприязнь к этому типу, я этого не скрываю.Ты в натуре говнистый какой-то а не сильнейший. Ахахах.
Все не чесно. Я не уважний.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.