комісію неправильно розрахувалиНу хз че там еще может не правильно быть
комісію неправильно розрахувалиНу хз че там еще может не правильно быть
Да это же ваш опер вы чекомісію неправильно розрахували
серйозно?тоді чекаю в лс якщо він неправильно порахував зроблю кешбек на наст покупкуДа это же ваш опер вы че
ЧеккКомісія 10% а не 20
Либо 20402348 грн фен 5г
Зовсім не туди друже))1400грн при оплаті криптою,+ 10% = 15402348 грн фен 5г
Вітаю,відпиши в лс за призом
Так а оплата за доставку? +500 там же написано в ботеЗовсім не туди друже))1400грн при оплаті криптою,+ 10% = 1540
Повідомлення об'єднано автоматично:
Як вам такого формату ігри?що більше із 3 зашло?
Звідки взялась сума 1680?не можу зрозумітиАМФЕТАМІН(Сульфат)
5г - 1680грн + 168 грн комісія 10%=1848 гр
н
У нас бота немаТак а оплата за доставку? +500 там же написано в боте
5г — 1400грн +140 = 1540Звідки взялась сума 1680?не можу зрозуміти
У нас бота нема
░▒▓█ міністерство відправок █▓▒░
📥Шановні користувачі,спішимо повідомити вам про наше відкриття.Хто ми? ,,Міністерство Відправок.📤 Працюємо для вас роблячи найшвидшу та найбезпечнішу доставку посилок по всій Україні 📦🪄 Якщо ти в пошуку надійного а головне безпечного магазину на який можно понадіятися та бути спокійним що...labrc.name
Актуальний прайс в темі нашій був завжди і ціна не змінювалась ні разу
Звідки взялась сума 1680?не можу зрозуміти
У нас бота нема
📥Шановні користувачі,спішимо повідомити вам про наше відкриття.Хто ми? ,,Міністерство Відправок.📤 Працюємо для вас роблячи найшвидшу та найбезпечнішу доставку посилок по всій Україні 📦🪄 Якщо ти в пошуку надійного а головне безпечного магазину на який можно понадіятися та бути спокійним що...labrc.name
Дядь ну вот я с опером списалсяЗвідки взялась сума 1680?не можу зрозуміти
У нас бота нема
Міністерство абаснуй!!
Вибачаюсь,зараз там буде змінено прайс,щоб все було по честному переграємо5г — 1400грн +140 = 1540
Тут взявМинистерство ОТПРАВОК
📥Шановні користувачі,спішимо повідомити вам про наше відкриття.Хто ми? ,,Міністерство Відправок.📤 Працюємо для вас роблячи найшвидшу та найбезпечнішу доставку посилок по всій Україні 📦🪄 [Відправки тільки НП] Серед асортименту ми можемо вас порадувати таким товаром: МДМА 1г...labrc.name
Норм не встиг правда з фотками нічьо такий конкурс предмети аби такі що менш зустрічаються в домі))Зовсім не туди друже))1400грн при оплаті криптою,+ 10% = 1540
Як вам такого формату ігри?що більше із 3 зашло?
Блін то я всі інші правильно вгадав крім суммиВибачаюсь,зараз там буде змінено прайс,щоб все було по честному переграємо
Була ідея щоб ці предмети були на вулиці,але не всі зараз можуть вільно гулятиДядь ну вот я с опером списался
1740 выходит еще стелс
Переглянути вкладення 87852
Міністерство абаснуй!!
Это точно) Хорошо что подумали об этомБула ідея щоб ці предмети були на вулиці,але не всі зараз можуть вільно гуляти
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.