Ок боссможе досить?давайте щоб в цій темі був позитив,без сварок
1. LSD-25 впервые получил в 1938 году в Базеле швейцарский химик Альберт Хофман. Умер 2008г.1.Коли винайшли Лсд та в якому році помер той хто його створив?
2.Скільки по нашому прайсу коштує 5г амфа при оплаті на картку?
3.Перечисліть речовини які є в нашому магазині.
Бл, я с телефона по скорости не вывезЛСД (діетиламід лізергінової кислоти) було вперше синтезовано у 1938 році швейцарським хіміком Альбертом Гофманом (Albert Hofmann), який працював у фармацевтичній компанії Sandoz.
Проте психоделічні властивості ЛСД він відкрив лише у 1943 році, коли випадково спробував мікроскопічну дозу.
Альберт Гофман помер у 2008 році, у віці 102 років.
Мдма, альфа, шш, Меф, фен,Д-мет
Фен 5г 1680
Я тоже с мобилки, было приятно с тобой поучаствовать)Бл, я с телефона по скорости не вывез![]()
Грибы еще в ассортиментеУ вас у обох помилка
Ні,це не стосується асортиментаГрибы еще в ассортименте
1.19 апреля 1943 года вошёл в историю как день когда химик Альберт Хоффман1.Коли винайшли Лсд та в якому році помер той хто його створив?
2.Скільки по нашому прайсу коштує 5г амфа при оплаті на картку?
3.Перечисліть речовини які є в нашому магазині.
Официально история ЛСД началась 16 ноября 1938 года. В этот день Альберт Хофманн, молодой химик, работавший в швейцарской фармакологической компании «Сандоз», получил из спорыньи (Claviceps), гриба из семейства спорыньевых, паразитирующего на злаках, алкалоид — лизергиновую кислоту. Из нее он синтезировал ЛСД-25Ні,це не стосується асортимента
1900 фен оплата картойЛСД було вперше синтезовано у 1938 році швейцарським хіміком Альбертом Гофманом
Проте психоделічні властивості ЛСД він відкрив лише у 1943 році, коли випадково спробував мікроскопічну дозу.
Альберт Гофман помер у 2008 році, у віці 102 років.
Мдма, альфа, шш, Меф, фен,Д-мет
Фен 5г 1680
Міністерство готово1.19 апреля 1943 года вошёл в историю как день когда химик Альберт Хоффман
Помер 29 квітня 2008 року
2. АМФЕТАМІН(Сульфат)
5г - 1680грн + 168 грн комісія 10%=1848 грн
3.
МДМА
ГРИБИ
АЛЬФА
ШИШКИ(Опіум)
МЕФЕДРОН(Кристали)
АМФЕТАМІН(Сульфат)
(Д)-МЕТАМФЕТАМІН
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.