Mongolchik777
Посвященный
Не знаю, посмотрим дядь. В личку может кто то покреативнее поинтереснее написал оперу)Проба твоя
Не знаю, посмотрим дядь. В личку может кто то покреативнее поинтереснее написал оперу)Проба твоя
У меня две ешки лежат, сегодня тестить будуЦе типу взагалі що за тема кто даст безкоштовно щось ?? Ви в це вірити)
Заебись тебеУ меня две ешки лежат, сегодня тестить буду
То нічого)я про тих хто отримав вагу з останніх ігор і не відписалиА если не выигрывал и трипов нет ещё ???
Саме такПереможця чого ? Хто краще пробу просить ?
Ааа понял. Ну ладноТо нічого)я про тих хто отримав вагу з останніх ігор і не відписали
Повідомлення об'єднано автоматично:
Саме так
Дайте мені пробу, тому що ...То нічого)я про тих хто отримав вагу з останніх ігор і не відписали
Саме так
Перегляньте тему,я і просто так роздавав призи просто щоб участники були задоволеніЦе типу взагалі що за тема кто даст безкоштовно щось ?? Ви в це вірити)
Для цього треба щось зробити,і в нас тільки відправкиДайте мне тоже пробу в Києві на лівому
Оператору треба писатиДайте мені пробу, тому що ...
Повністю згоден,а також кожен хто його підтримуєНу а Путин пидарас
Таки да, жаль что у нас до сих пор живут такие людиПовністю згоден,а також кожен хто його підтримує
О,осталось менее 10 минут до победителяЧерез годину оберу переможця
Без тріпів на останні виграші приз отримати не можливо)
Особливо ті хто за гроші продаютьсяТаки да, жаль что у нас до сих пор живут такие люди
@Trymer457Особливо ті хто за гроші продаються
Напишіть свої ніки в тг щоб я міг відібрати переможця
@Trymer457
Чекаю данні в лс@Trymer457
Твої такожИ все? Тишина ? Замолкли все
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.