• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

✵бецка бойз клаб✵

Я видел, что Плановик и Саид друг другу репу минусили ещё неделю назад, а почему - тоже не вкурсе)
Тю, ничего нового старо как мир, это просто хуй пойми на что обиженное пидрило )

Тю, ничего нового старо как мир, это просто хуй пойми на что обиженное пидрило )

Дарксасайт и его паховые друзья😅😅😅

Дарксасайт и его паховые друзья😅😅😅
Я подруга Паховичка дорасти
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну даёте)

Катерпиновая Паховичка

В общем, я понял. У каждого своя правда, каждого понять можно.

Но если вы думаете, что я приму чью-то сторону, то это навряд ли.
Потому что я именно тот тип, который в любой непонятной ситуации просит pinksyndicate скинуть попку

images

Я подруга Паховичка дорасти

Ну даёте)

Катерпиновая Паховичка
АХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХА

В общем, я понял. У каждого своя правда, каждого понять можно.

Но если вы думаете, что я приму чью-то сторону, то это навряд ли.
Потому что я именно тот тип, который в любой непонятной ситуации просит pinksyndicate скинуть попку

images

АХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХА
Солидарность

Коля как стиль жизни

А Венцеслав это Нуклеон, у меня давно эта ассоциируется

Не лайкайте в темах тип топа ,а то обиженый Дарксасайд придет😄😄Сцуко передоз наяву😅😅

В США в продажу поступила памятная монета в честь правления Джо Байдена. Номинал монеты - "0 центов".

IMG_20250326_182000_002.jpg

foW5qmu3RkjDdsPGngccwSesYklbcGAsB5KQzDmPYz-qr4qRHWjtBcQZo1LPGCUWOnp85FaaDLABHbYeQTo5Nfpj.jpg

Swc385gD8uocY4Tijv-1ddK_Nzu-2dHyH7tH9agaoHQNwSkepoYb98WwPpuO78_v0mEgfX1MMZr_IRKeqmHx-9jC.jpg

9zEhrvZQs2mnWhKpwT9VRPbLvw99HfKbwNGIMKPzTMdE4IQ5Kfq-9BiXHe174_0jvWhVESn0LF3rnMNhC3pGkWGb.jpg

AKfNwUXhTTbo50CbsYO5kwBJ6c1wvHrc8fSm9oCIucT3mgulZZJx1Ehb3CZe_gao8SPWJG8wnqx3D5nM9WvrZ8iM.jpg

qjKurUATfogGQTi1qtpttB2Yxy4TcCaS3J6QpAu6LvTPe6FwtIMX9s_yvCheQ8QST4wZ0hjIA_UxtsUz6n2ljjyd.jpg

7JsrebCphGN36IetznrBWH6A7eo5ucqy3H3F9LUctvurwcEsXyqfaZdS3QmQgsdSj3UMF2i2xCLnsnfAK_APENSf.jpg

SX1gWEWot5-ZdtaJeSzwMAnQS667KA9ZKPfwwR6QRiegYwAiBbKcWOeOWaT4UqaEkNfF5DkM3sg1yeXZMvfKJRAR.jpg

єто я с Qualified, последнее доковидное лето

_8h0RtK-B5tnj9Qggf_okQugm-Ieqvmg-EXkwIB315WxzGUMVr4SASUHOmhHgNzjIhUk5zIO0QcYHKA-FkOkPa6-.jpg

E3C72O5wATlKAJe61L1EFEj6u0K6LhayOLJg4GIaJ-swt5fW46NrXU0L5CPVYkO75BVb_H02NsRQkxbIANzxYWtr.jpg

а почему никто не говорил, что в россии тоже заманывают типов 18-24?
RLMn8ckk_t.png

съели хуба-буба, обули конверсы, сели на самокаты и айда пиздить тех, кто не знаком с творчеством энимал джаз

🤯 Скандальна угода від США: що пропонують Україні?

Нардеп Ярослав Железняк розповів про проєкт договору, який США передали Україні щодо управління природними ресурсами. Серед ключових пунктів:

🔹 Контроль над інвестфондом отримують п’ятеро осіб, троє з яких — представники США з правом вето.
🔹 Вашингтон претендує на всі корисні копалини України, включно з нафтою та газом.
🔹 Кошти фонду виводяться за кордон, а якщо гроші не надходять — Україна зобов’язана компенсувати.
🔹 Усі інфраструктурні проєкти — під контролем США, інші країни можуть отримати доступ лише з їхнього дозволу.
🔹 Договір безстроковий і змінювати його можна тільки за згодою США.
🔹 Жодних гарантій безпеки для України документ не містить.

За словами Железняка, це лише пропозиція, і наразі рішення по ній не ухвалене. Перемовини тривають.

\
❗️ Навіть шахти, порти і залізниці – США прагнуть контролювати всі інвестиції в ресурси та інфраструктуру України з правом вето для інших союзників, — Bloomberg

➡️ Вони вимагають «права першої пропозиції» щодо інвестицій у ці проєкти, що може ускладнити євроінтеграцію України.

➡️ США отримають контроль над проектами в галузі транспорту, енергетики та видобутку корисних копалин.

➡️ Київ повинен буде віддавати до 50% доходів від нових проєктів.

➡️ США матимуть перевагу при покупці українських ресурсів.

➡️ Угода забороняє продаж важливих мінералів «стратегічним конкурентам» США.

\\
я конечно шарю, что ничего из ресурсов нам не пренадлежало, но не покидает стойкое ощущение, как будто нас коллективными усилиями купили подешевле. Без войны, постановка таких драконовских условий была бы невозможной...

Назад
Зверху Знизу