В чигирях чтоб не достали пидоры ракетчики.....️Енергоатом: В звʼязку з тим, що в Україні вже була ЧАЕС (Чорнобильська Атомна Електростанція), АЕС в Чигирині назвуть Чигиринська Незламна Атомна Зе Електростаніція, скорочено ЧиНАЗЕС
Та не драматизуйте. Є безліч прикладів, де сапорти ніхуя не робили. Правда питання стоїть, скільки вони отримували і чи взагалі отримували. Але давайте просто оцінимо факт на відповідність.Просто сидеть ты точно не будешь))
Дай-но вгадаю. Щось трапилось на цій атомній, раз Smak, Українська Кривда підпряглись?️Енергоатом: В звʼязку з тим, що в Україні вже була ЧАЕС (Чорнобильська Атомна Електростанція), АЕС в Чигирині назвуть Чигиринська Незламна Атомна Зе Електростаніція, скорочено ЧиНАЗЕС
Моя ест только мокрый)
У меня более компромисный сценарий. 2 дня мокрый, потом два дня выебываться, порой даже мокрого не ест. Потом два дня довольствуется даже сухим. И вот этот цикл по кругу.Моя ест только мокрый)
80 гривен на 2 дня
Мой, кожанный, оказался максимально привередливый..Моя ест только мокрый)
80 гривен на 2 дня
Служба чёткости ПриватБанка
БлагодарюРад новой кровушке в нашем дегроидном клубечувствуйте себя, как дома)
Странно, почему это мама не проповедует. У тебя родители местами поменялись, касательно роли в семьи?
Тоже самое, кроме бабки, отец малунец совсем упал)))Благодарю![]()
Ну мать входит в положение, понимает что происходит, не время и не место, а Бате сдесь и сейчас подавай, про бабку я вообще молчу, каждый созвон только об этом..
Конечно всем хочется но перехочется)
Масенький, я работаю без остановки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.