Асортимент, прайс, контакти

Раньше часто скупался в этом шопе, до недавнего момента. Решил перед нг купить и попробовать Метафедрон 3ммс. Взял 2г приехал, а клад снят, притом просто кусок мха отвернуться под которым лежал видимо клад. В этом шопе появилась крыса, сливающая клады на лево, либо сама снимает, ведь раньше такой хуйни не было. Я сразу же взял второй, тот был на месте в касание и написал об этом случае оператору, не ради пз, а уведомить о проблемах, на что он мне не поверил. В итоге, раньше шоп был одним из фаворитов, сейчас я бы не советовал брать, так, как ваш клад уже могли снять до Вас.

Раньше часто скупался в этом шопе, до недавнего момента. Решил перед нг купить и попробовать Метафедрон 3ммс. Взял 2г приехал, а клад снят, притом просто кусок мха отвернуться под которым лежал видимо клад. В этом шопе появилась крыса, сливающая клады на лево, либо сама снимает, ведь раньше такой хуйни не было. Я сразу же взял второй, тот был на месте в касание и написал об этом случае оператору, не ради пз, а уведомить о проблемах, на что он мне не поверил. В итоге, раньше шоп был одним из фаворитов, сейчас я бы не советовал брать, так, как ваш клад уже могли снять до Вас.
Ми проверили все проданные клады, не обнаружено повторных фото. Только вам передавался клад, который целенаправленно был снят. Курьер у нас несколько лет работает, получая существенную оплату за клад, долю от его цены. Мы знаем какая у него статистика, она близится к 98% по итогу года. Учитывая, что курьер может взять товар с огромной скидкой, на его месте было бы странно не положить клад, он как и я заинтересован, чтоб покупатель возвращался за покупками его кладов находя свои заказы, а не получать подобный отзыв и терять покупателя. Не выгодная идея. Но какой бы курьер не делал клады, всегда находятся клиенты, которые будут рассказывать как им не положили или сошкурили, курьер мудак и т.д. Человеческий фактор, жажда халявы. Покупателю ничего не стоит забрать клад, потом снимать постановочное видео, может быть дадут перезаклад. А если нет, то и потерь нет. Видимо не дождавшись ответа и понимая, что 2г будет мало, принято решение взять еще один клад у "крыс". Не страшно было, что он тоже мог оказаться снятым? Отличная идея, сделать клад чтоб потом вернуться и его обратно снять. В чем логика -- не ясно.

Вижу остальные ваши сообщения на форуме тоже про ненаходы, что ж вам так не везет, одни кидалы кругом. Надеюсь вам удастся в итоге найти свой магазин, где не будет "крыс" и будете находить все закладки

Останнє редагування:
Ще не з'явилось інформації щодо 4ММС?

Ще не з'явилось інформації щодо 4ММС?
Ні, теж очікую в них. Магазин хороший, а справжній 4MMC знайти практично не можливо. Те що продають під назвою Мєф це 2mmc 3cmc 4cmc і в кращому випадку це 3mmc. Останнє в них є в наявності, але я не куштував. Справжній 4MMC важко знайти якщо це взагалі можливо. Воно може і на добре, бо я уявляю скільки торчків було б... if it doesn`t smell like cat piss it`s not mephe. Я розумію що, мабуть, змінився синтез речовини й необов'язково щоб від нього тхнуло мочою, але той характерний для нього запах був ознакою що продукт є 4MMC.

Ні, теж очікую в них. Магазин хороший, а справжній 4MMC знайти практично не можливо. Те що продають під назвою Мєф це 2mmc 3cmc 4cmc і в кращому випадку це 3mmc. Останнє в них є в наявності, але я не куштував. Справжній 4MMC важко знайти якщо це взагалі можливо. Воно може і на добре, бо я уявляю скільки торчків було б... if it doesn`t smell like cat piss it`s not mephe. Я розумію що, мабуть, змінився синтез речовини й необов'язково щоб від нього тхнуло мочою, але той характерний для нього запах був ознакою що продукт є 4MMC.
В Punisher настоящий меф, з останніх де пробував найкращий і запах як ти написав)

Всіх радий вітати!
Наразі є можливість замовити індивідуальний скарб Cocaine “President” на наступних районах:
Оболонський, Подільський, Шевченковський, Печерський!
Замовлення приймаються від 1г, + 10$ за індивідуальний скарб (зробимо на потрібній станції метро через декілька годин після оплати) Від 5г доставимо безкоштовно! Гарантія якості товару та надійності скарбу 100%! Для замовлення пишіть оператору (контакти в шапці гілки)
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Вкладення

• 04DE93F7-020B-41C2-AE1B-97386DBC65BA.jpeg
    04DE93F7-020B-41C2-AE1B-97386DBC65BA.jpeg
    1 018.9 КБ · Перегляди: 17
Прайс

Фото товару і додаткову інформацію оператор дасть по запитанню!

Марки LSD 200ug

1 - 15 $
2 - 24 $
5 - 50 $
10 - 90 $
20 - 160 $
50 - 350 $
100 - 600 $

2С-B

0.25 - 30 $
0.5 - 50 $
1 - 90 $

2C-I

0.25 - 35 $
0.5 - 55 $
1 - 95 $

DMT

0.25 - 40 $
0.5 - 65 $
1 - 120 $

Псилоцибінові гриби

5 - 35 $
10 - 60 $
20 - 110 $
50 - 250 $
100 - 410 $

Кетамін

1 - 40 $
2 - 75 $
5 - 150 $
10 - 280 $

Екстазі 300мг MDMA

1 - 12 $
2 - 22 $
5 - 50 $
10 - 90 $
20 - 160 $
50 - 300 $
100 - 500 $

MDMA

1 - 35 $
2 - 60 $
3 - 75 $
5 - 100 $
10 - 170 $
20 - 300 $

MDA

1 - 45 $
2 - 85 $
3 - 120 $

4ММС / Мефедрон

1 - 20 $
2 - 36 $
3 - 45 $
5 - 70 $
10 - 130 $
20 - 220 $
50 - 450 $
100 - 750 $

3ММС / Метафедрон

1 - 18 $
2 - 32 $
3 - 39 $
5 - 60 $
10 - 100 $
20 - 180$
50 - 350 $
100 - 600 $

Амфетамін

1 - 13 $
2 - 22 $
3 - 30 $
5 - 45 $
10 - 80 $
20 - 140 $
50 - 250 $
100 - 400 $

Кокаїн

1 - 130 $
2 - 240 $
5 - 550 $
10 - 990 $

Шишки індор

2 - 22 $
5 - 50 $
10 - 90 $
20 - 160 $

GHB / Окcібутірат

50мл - 45 $
100мл - 80 $

GBL / Гамма-бутіролактон

50ml - 65 $
100ml - 120 $

Отримання замовлення

Скарби в Києві

Видача скарбу відбувається у день замовлення або наступного дня, в залежності коли була оплата та від завантаженності магазину
Забрати скарб потрібно протягом 12 годин з моменту видачі

Відправка через Укрпошту. Отримання без документів
Віправку робимо протягом 1-3 днів

Мінімальне замовлення для відправки чи скарбу 35$

Оплата

Bitcoin, Litecoin, Monero, USDT, TON

Автопродаж скарбів

Сайт:
Якщо сайт не відкривається - використовуйте VPN або Tor-browser
Дзеркало в onion:

Посилання на телеграм-ботів є на сайті. Переходьте в бот тільки звідти! Існують фейкові боти!
Наш сайт неможливо знайти через пошукові системи! Не робіть цього, знайдете тільки фішинг (підробку)!

Контакти

Telegram:
@kissmyacid_support | пряме посиланя:

Telegram (резервний): @kissmyacid_operator | пряме посилання:

Matrix: @kissmyacid:matrix.org
Session: 05fe36e3bae04d35e736c4a479fed29296dc46aea2c6dffef911614c5e352eb31a

Вказані контакти це найшвидший спосіб з нами зв'язатися, ПП на форумі читаємо не часто.
Просимо вас писати по ділу, добре подумав, що саме і в який кількості ви хочете замовити. Намагайтеся вкластися в мінімум повідомлень.
Час очікування відповіді може становити від пари хвилин до декількох годин в залежності від дня тиждня, часу доби та деяких обставин.
Отправка укрпочта? А мист или НП есть?Укрпочта славиться своими потерями посылок , лучше уже тот же мист юзать, хотелось бы бутирата взять

Отправка укрпочта? А мист или НП есть?Укрпочта славиться своими потерями посылок , лучше уже тот же мист юзать, хотелось бы бутирата взять
Сколько получал от этого магазина посылки. Никогда ничего не терялось. Бери смело!

Ще не було на форумі випадків, що укрпочтою приходили пусті посилки.

В Punisher настоящий меф, з останніх де пробував найкращий і запах як ти написав)
Я перепрошую, але Punisher зара має 0 повідомлень, бо лише заброньоване місце. Можливо я не там дивлюсь ?

Ми проверили все проданные клады, не обнаружено повторных фото. Только вам передавался клад, который целенаправленно был снят. Курьер у нас несколько лет работает, получая существенную оплату за клад, долю от его цены. Мы знаем какая у него статистика, она близится к 98% по итогу года. Учитывая, что курьер может взять товар с огромной скидкой, на его месте было бы странно не положить клад, он как и я заинтересован, чтоб покупатель возвращался за покупками его кладов находя свои заказы, а не получать подобный отзыв и терять покупателя. Не выгодная идея. Но какой бы курьер не делал клады, всегда находятся клиенты, которые будут рассказывать как им не положили или сошкурили, курьер мудак и т.д. Человеческий фактор, жажда халявы. Покупателю ничего не стоит забрать клад, потом снимать постановочное видео, может быть дадут перезаклад. А если нет, то и потерь нет. Видимо не дождавшись ответа и понимая, что 2г будет мало, принято решение взять еще один клад у "крыс". Не страшно было, что он тоже мог оказаться снятым? Отличная идея, сделать клад чтоб потом вернуться и его обратно снять. В чем логика -- не ясно.

Вижу остальные ваши сообщения на форуме тоже про ненаходы, что ж вам так не везет, одни кидалы кругом. Надеюсь вам удастся в итоге найти свой магазин, где не будет "крыс" и будете находить все закладки
Я не знаю как нужно ебашить, чтобы 2г было мало, но уверен найдутся умельцы. Возможно и прям банальная случайность с ненаходом. Но в этот раз почему-то такая неприятность. У меня тоже статистика хорошая, за всё время пользования вашим ботом и кучу покупок, ни разу жалоб по ненаходу не было, только вот это никто не учёл, мне сразу дали понять, что эту ситуацию даже рассматривать не будут и кинули в чс(( Обидно, что к старым клиентам постоянним так относиться. Я же не первый раз купил и не пятый даже

Всіх радий вітати!
Наразі є можливість замовити індивідуальний скарб Cocaine “President” на наступних районах:
Оболонський, Подільський, Шевченковський, Печерський!
Замовлення приймаються від 1г, + 10$ за індивідуальний скарб (зробимо на потрібній станції метро через декілька годин після оплати) Від 5г доставимо безкоштовно! Гарантія якості товару та надійності скарбу 100%! Для замовлення пишіть оператору (контакти в шапці гілки)
Це підпал

Взагалі прийшов сюди по інфу про 4 ММС. Але якщо я вже тут то час і поділитися своїм досвідом.

Дисклеймер!
Магазин мені подобається, просто вирішив висловити свою думку (понити) про ненадійність готових скарбів, навіть в здавалось би перевірених місцях.

 Передмова
Купую в цьому магазині вже не перший рік. Майже завжди брав індивідуальні скарби.

Акт перший
Цієї осені коли раптом припікло приємно провести час, але не було часу все завчасно підготувати, наважився взяти готовий.
Справа не хитра зайшов в бот, оплата, фото, поїхав забирати. На фот маленька квадратна клумба, точно ні з чим не сплутаєш, під'їзд 1. Став шукати, нічого немає. Написав оперу, він каже шукай краще. Через 10 хв і одну перекопану клумбу, зібрав фото звіт, звернувся до оператора знову. Чекав рішення досить довго. Та все ж мені дали 50% знижки на ще один і пообіцяли пошукати, якщо не буде, дадуть ще знижку. Часу витратив багато, але такий результат здався задовільним.
Чекав 2 тижні. Звичайно ніхто нічого не перевіряв, і відповідно знижку мені не дали.

Акт другий
Знову така ж ситуація неспланована подія, замовлення з бота.
На місце приходжу, орієнтир дерево, на інших фото показано як по стежина дійти, але її теж треба знайти. Якось розібрався, не перший раз шукаю. Під деревом там де мітка на фото, твердий ґрунт, такий самий як і на фото, але написано прикоп. Ну бог з ним, копаємо. Але все дарма, задовбався, нічого не знайшов. Фото як дурень завчасно не робив, бо все ще щіро вірив, що минулого разу була якась аномалія, або я погано шукаю. Але все одно сфотографував цю справу.
Зробив ще замовлення, воно посеред лісу, а вже стемніло, таке мені не підходило. Ще раз і норм скарб. Поїхав, чисто і тихо забрав, все супер. Але дорогою все одно вирішив пожалітися оператору про свою біду. Виражався не дружньо до кур'єра, але цілком коректно і перезаклад не просив.
Далі гарна ніч, адже товар завжди дуже якісний.

Кульмінація
уявити собі не можете моє здивування, коли через якийсь час вирішив перевірити діалог з оператором, а він мені радить змінити магазин і блокує мене.

Так я і перестав користуватися готовими скарбами. Шкода що не дуже дружне відношення навіть до старих клієнтів. Але загалом буде мені уроком

Висновки
Магазин хороший і товар дійсно якісний (кажу тільки про 4ММС, оскільки тільки його пробував).
Готові скарби та не дружні оператори - зло!
Завжди замовляйте індивідуальні скарби!..

P.S. Оператор не ображайся, знаю що твоя робота теж не легка і треба захищатись від халявщіків.

Назад
Зверху Знизу